Marina Parcs

Tiny wagon 2 persoons Ermelo

Beschikbaarheid en prijs
 
2SommigeNeeJa
 

Locatie

Gelderland, Ermelo

Adres

Buitenbrinkweg 14, Ermelo, Nederland
 

Omschrijving

Een Tiny Wagon is een schaftkeet omgebouwd tot kleine gezellige slaapplaats, voorzien van 2 slaapplaatsen met matrassen, kussens en eenpersoons dekbedden. Binnen kan er koffie of thee gemaakt worden. Verder is er een gezamenlijke keuken en douche-/toiletruimte.

In de wagon staat een tweepersoons- of een stapelbed en een tafel met 2 stoelen. Op een trolley staat een waterkoker waar mee thee of koffie gemaakt kan worden. In een gezamenlijke keuken, voorzien van koelkast, kookplaat en magnetron kunnen maaltijden klaargemaakt worden. Pannen, servies en bestek is aanwezig. 
Het sanitairgebouw met douches en toiletten staat vlak naast de wagons. 

Onze tiny wagons zijn zelfs winter-proof en voorzien van verwarming

Kom je met de auto? Parkeren is gratis.

Omgeving:

Uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, ligt het sfeervolle Vakantiepark De Doppenberg. De tiny wagon zijn gelegen op een grasveld bij vakantiepark de Doppenberg. Een tiny wagon op dit park is een uitstekende uitvalbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. De nabije omgeving heeft u veel te bieden. Op fietsafstand van het park vindt u uitgestrekte bossen en heidevelden, het Veluwemeer en de gezellige centra van Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Het park heeft ca. 174 kavels. Op het park worden diverse chalets, recreatiewoningen en boerderijtjes voor vakantieverhuur aangeboden.

Waterparadijs aan het Veluwemeer !
Op anderhalve kilometer van de tiny wagons vindt u Strand Horst aan het Veluwemeer. Eén van de beste surflocaties van Nederland. Vanwege het ondiepe water is de plek ook geliefd bij (kite)surfers. Behalve surfen kunt u of uw (klein) kinderen op Strand Horst ook heerlijk zonnen en zwemmen op de uitgestrekte stranden. Ook kunt u uw boot aanleggen in de jachthaven Strand Horst.

Fietsparadijs bij het Bos !
Aan de achterkant grenst het park aan een uitloper van het Veluwe massief waardoor u zo het park bos in fietst of wandelt. Het parkbos is voorzien van een kinderboerderij en aangesloten aan het Veluwemassief. U kunt vanaf het park door het grootste aaneengesloten bosmassief van Nederland tot aan Arnhem fietsen. 

Authentiek Hanzestadje !
Op fietsafstand van de tiny wagons ligt de authentieke Hanzestad Harderwijk, met zijn boulevard, vele restaurants, en niet te vergeten het Dolfinarium.

 

Voorzieningen

Locatie

 1. Ermelo

Algemeen

 1. Huisdier welkom
 2. Gratis parkeren

Accommodatie type

 1. Tiny Wagons

Accommodatie faciliteiten

 1. Verwarming

Jachthaven Faciliteiten

 1. Sanitairgebouw

Badkamer

 1. Gedeelde badkamer

Keuken

 1. Senseo koffiezet apparaat
 2. Bestek
 3. Gedeelde keuken
 4. Koelkast
 5. Waterkoker
 

3 recensies


 1. 6,7

  Leuke, goed ingerichte schaftketen. Schoon, rustige ligging.

  Juli 2023 - hendrik h.

 2. 7,6

  Het was super leuk, leuke locatie vriendelijke mensen , leuk modern huisje. Zal zeker terug komen

  Juni 2022 - Nathalie H.

 3. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2022 - Vriendengroep - MINH C.