Coronavirus COVID-19

Laatste update 18 maart 2021

Beste gast,
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Marinaparcs houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Marinaparcs voorop. Op alle parken besteden we dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne. Op deze pagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu(RIVM).

Antwoord op uw vragen

Het coronavirus (COVID 19) houdt de hele wereld in zijn greep. We bevinden ons in een uitzonderlijke situatie die onzekerheid met zich meebrengt. Bij Marinaparcs doen we ons uiterste best hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

Een veilig verblijf voor iedereen is onze hoogste prioriteit. Wij begrijpen dat u hierover mogelijk vragen heeft. Op deze pagina hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen voor u verzameld.

Onze accommodaties zijn geopend
In overleg met lokale overheden, hebben wij besloten om onze accommodaties open te houden. Onze accommodaties zijn ruim opgezet en beschikken over eigen sanitair en keuken, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. 

U bent dan ook van harte welkom bij Marinaparcs. Op onze locaties hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Wij vragen u onderstaande richtlijnen op te volgen.

Wel vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken op één van onze parken of, wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze te annuleren/verzetten. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Maatregelen op de Marinaparcs accommodaties

Zowel Marinaparcs als de jachthavens waar de accommodaties van marinaparcs zich bevinden zijn extra maatregelen genomen. We informeren u hier graag over en vragen u hier rekening mee te houden tijdens uw verblijf. 
 

Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar

We hebben extra maatregelen genomen op de locaties van marinaparcs, om de richtlijnen vanuit de overheid te volgen. We verkleinen hiermee het onderlinge contact tussen de gasten en medewerkers. Ook maken we het zo met elkaar eenvoudiger om ons aan de regels te houden. Zorg ervoor dat u deze maatregelen en de instructies van de medewerkers van marinaparcs en de jachthaven volgt. Wij hebben nauw contact met de lokale autoriteiten. Als u de maatregelen niet volgt kunt u een boete krijgen en/of moet u de jachthaven verlaten. Laten we er samen voor zorgen dat dit niet nodig is.

Faciliteiten op de jachthaven zijn gesloten

Op de jachthavens zijn bepaalde faciliteiten gesloten. Zowel buiten als binnen geven we duidelijk aan waar u geen gebruik van kunt maken. De medewerkers van de receptie en technische dienst zijn telefonisch voor u beschikbaar. Onze accommodaties bevinden zich midden in het groen, zo kunt u genieten van de rust, ruimte en de natuur.

Per jachthaven kunnen de volgende faciliteiten gesloten zijn. 

  • Restaurants en de daarbij behorende terrassen
  • Winkels
  • Buitenspeeltuinen
  • Openbare sanitaire voorzieningen


Daarnaast gelden de volgende maatregelen:

  • De medewerkers van marinaparcs en de jachthavens werken volgens een strikt protocol, geheel volgens de RIVM-richtlijnen.
  • Marinaparcs maakt gebruik van zelf check-in en zelf check-out. Deze wordt de gast vroegtijdig kenbaar gemaakt in de aanreis e-mails. De gast ontvangt via email een code voor een sleutelkastje. Er vind door middel van deze procedures geen fysiek contact plaats met medewerkers van Marinaparcs.
  • Voor alle accommodaties geldt dat er maximaal 1 huishouden in mag verblijven. Accommodaties die geschikt zijn voor 6 personen of meer worden wel verhuurd maar hiervoor geldt dat er maximaal 1 huishouden in mag verblijven.
  • Geniet van de ruimte in uw eigen verblijf en de buitenruimte die daarbij hoort. Houd rekening met de regels vanuit de overheid bij het verlaten van uw accommodatie.

Recreatie-voucher

Heeft u een verblijf gepland en twijfelt u of u nog wilt gaan? Ook daarvoor hebben wij alle begrip. U kunt uw verblijf omboeken naar een nieuwe datum. Als u nog niet weet naar welke datum u wilt omboeken, dan kunt u de recreatie-voucher aanvragen.

U kunt dan later beslissen naar welke periode u uw boeking wilt wijzigen. Na het verwerken en controleren van uw gegevens ontvangt u de recreatie-voucher uiterlijk binnen twee weken via e-mail.

We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via info@marinaparcs.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer.