• 4-persoons havenlodge
 • Op 15 km van Amsterdam
 • Nabij het Markermeer

Marina Monnickendam

Wilt u graag overnachten in de buurt van Amsterdam? Slechts 15 kilometer boven de hoofdstad ligt de jachthaven Monnickendam genaamd; Marina Monnickendam. In deze jachthaven nabij het Markermeer en aan de Gouwzee vindt u de 4-persoons havenlodge van Marina Parcs. Wanneer u overnacht in een havenlodge geniet u van het weidse uitzicht over de haven Marina Monnickendam en in de havenlodge voelt u lichtjes de deining van het water. In de jachthaven Marina Monnickendam kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de verschillende faciliteiten; gratis wifi, speeltuin, BBQ-plaatsen en watersportwinkel. Geniet van een verblijf in een havenlodge van Marina Parcs.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

4-persoons havenlodge in Monnickendam

Deze prachtige havenlodge in de jachthaven Marina Monnickendam is geschikt voor 4 personen en biedt een heerlijke en bijzondere overnachting op het water. Bekijk meer!

Overnachten in Monnickendam

In het pittoreske stadje Monnickendam kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Vanuit de jachthaven Marina Monnickendam vaart u zo het Monnickerdammergat, de Gouwzee of het Markermeer op. Maar ook staat u met slechts vijf minuutjes fietsen in het centrum van Monnickendam. Komt u overnachten in Monnickendam en wilt u verblijven in onze 4-persoons havenlodge? Dan heeft u de beschikking over een gezellige woonkamer met televisie, een compacte maar moderne badkamer met douche en toilet en een kleine keuken met koelkast, kookplaat en een koffiezetapparaat. In de eerste slaapkamer zult u heerlijk slapen op het tweepersoons boxspringbed en in de tweede slaapkamer staat een stapelbed, erg leuk voor de kinderen. Vanaf het terras van de havenlodge heeft u goed zicht op de langsvarende boten en de jachthaven Monnickendam. Wanneer komt u overnachten in Monnickendam in een havenlodge van Marina Parcs? 

Sfeerimpressie van de havenlodge en jachthaven

 

Jachthaven Monnickendam

Tijdens uw woonboot overnachting in de jachthaven Monnickendam kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten. Wanneer u samen met de kinderen komt vermaken zij zich opperbest in de speeltuin. Ook kunt u met uw kinderen, vrienden of andere havengasten gezellig BBQ-en bij de BBQ-plaatsen. In de haven Marina Monnickendam kunt u ook fietsen en boten huren voor uw tocht op het land of het water. Zowel in uw havenlodge als in de jachthaven Monnickendam heeft u gratis toegang tot wifi. Uw auto kunt u eveneens gratis parkeren op zeer korte afstand van de haven. En omdat overnachten in Monnickendam echt een ideale plek is voor watersportliefhebbers is de watersportwinkel ook een fijne faciliteit. 

Faciliteiten in de jachthaven

 • Speeltuin
 • BBQ-plaatsen
 • Fiets- en bootverhuur
 • Wasserette
 • Watersportwinkel
 • Havenkantoor
 • Sanitaire voorzieningen
 • Gratis wifi toegang
 • Gratis parkeren

Naast de faciliteiten in de haven wilt u natuurlijk ook de omgeving verkennen tijdens uw vakantie in Monnickendam. Diverse gezellige steden liggen op korte afstand van de jachthaven Monnickendam. Amsterdam (15 km), Purmerend (11 km) Alkmaar (34 km) en Zaandam (22 km) bieden stuk voor stuk leuke uitjes met uiteenlopende culturele bezienswaardigheden. Met wie beleeft u een bijzondere overnachting in Monnickendam? 

 
Boek uw havenlodge in Monnickendam
 
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.