• In de buurt van de Floriade
  • Bijzonder overnachten
  • Direct aan óf op het water

Overnachten nabij de Floriade in Almere in 2022

De Floriade 2022 is een evenement waarvan we begrijpen dat u deze het liefst verspreid over meerdere dagen bezoekt. Bij Marina Parcs kunt u op slechts 9 kilometer afstand bij Marina Muiderzand overnachten in de buurt van de Floriade 2022 in Almere. Dat is maar 10 minuten met de auto of een half uur fietsen! Ook onze locaties in Naarden en Lelystad liggen in de buurt. De Floriade is een evenement dat één keer in de tien jaar plaatsvindt, in 2022 van 14 april tot 9 oktober. Mis het dus niet en maak er een mini-vakantie van bij Marina Parcs door een verblijf te boeken tijdens de Floriade 2022! Bij Marina Parcs geniet u van een bijzondere overnachting op óf aan het water. U kunt met 2 tot 7 personen overnachten tijdens de Floriade in Almere in 2022. Van april tot oktober, wanneer verblijft u bij Marina Parcs voor de Floriade?

Jachthavens in de buurt van de Floriade 2022⤵

Overnachten tijdens de Floriade 2022

Wanneer u kiest voor een verblijf bij Marina Muiderzand, Jachthaven Naarden of Deko Marina tijdens de Floriade in Almere in 2022 dan geniet u naast uw bijzondere accommodatie op of aan het water, ook van de faciliteiten die u in de jachthavens vindt. Zo is er bij Marina Muiderzand een strand grenzend aan het IJmeer, een strandbad gelegen in de jachthaven, diverse horecagelegen om lekker te eten en te drinken en meerdere sanitairgebouwen. In Jachthaven Naarden vindt u onder andere ook een natuurzwembad, smakelijke horeca en een speeltuin voor de kinderen. Deko Marina in Lelystad heeft onder andere een heerlijk Italiaans restaurant, een BBQ plaats en een boot- en fietsverhuur.

In de jachthavens kunt u kiezen voor een verblijf op het water of aan de rand van het water. Van Havenlodge tot Tiny Wagon en van Waterbubbel tot de oudste woonboot van Nederland. Verblijven tijdens de Floriade in 2022 kan dus uitstekend bij Marina Parcs!

Faciliteiten jachthavens

De jachthavens beschikken onder andere over:

  • Catamaranstrand
  • Natuurzwembad
  • Diverse horeca
  • Speelplekken en pannaveld
  • Wasserette en sanitairgebouwen
  • Visstekken
  • Fiets- en bootverhuur
  • BBQ plaats

Sfeerimpressie van jouw verblijf tijdens de Floriade 2022 📸

To do's tijdens uw verblijf

Natuurlijk komt u voor een bezoek aan de Floriade in Almere in 2022. Het thema is ‘Growing Green Cities’. Vanaf 14 april 2022 is Almere een half jaar lang hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium word je geraakt door wat je ziet, ruikt en proeft. Inspirerende tuinen, congressen, workshops en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur. Eenvoudig en snel de Floriade bezoeken? Huur een fiets bij Marina Muiderzand! Met een half uur fietsen bent u al bij de Floriade 2022. Vanaf Deko Marina en Jachthaven Naarden is de Floriade goed per auto bereikbaar. 

Wanneer u besluit om te gaan overnachten tijdens de Floriade 2022, is het natuurlijk ook leuk om nog wat andere activiteiten te ondernemen. Tijdens uw vakantie aan het water kunt u vanwege de ligging in het midden van het land alle kanten op. Vanaf de jachthavens in de buurt van de Floriade in Almere onderneemt u uitstapjes naar het Muiderslot, Forteiland Pampus, het Dolfinarium in Harderwijk. Of ga een dagje naar Amsterdam, Almere of Naarden! U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf gedurende de Floriade in Almere in 2022

Boek een verblijf voor de Floriade 2022
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid