Marina Parcs
Woonboot Friesland

Houseboat Waterleven Zuidwest-Friesland

  • Unieke privé plek in de Friese natuur
  • Inclusief 3-persoons kano
  • Gelegen aan de route van de Elfstedentocht

Boathûs in Zuidwest-Friesland

Overnacht in de unieke Houseboat Waterleven tussen de weilanden in Zuidwest Friesland. Op een unieke privé plek midden in de Friese natuur geniet u van de rust, ruimte en privacy die de omgeving u biedt. De Houseboat Waterleven is gelegen in de omgeving van Kolderwolde. Vanuit uw woonboot in Friesland maakt u leuke uitstapjes naar plaatsen als Workum, Balk en Sneek. U hoeft uw Houseboat echter niet te verlaten om een fijne vakantie te hebben. Gooi uw hengel uit vanaf het terras van de woonboot, vaar met de inbegrepen kano de Friese meren op of geniet van de spectaculaire zonsopkomsten en -ondergangen. Wanneer gaat u op vakantie op een woonboot in Friesland?

 
 
 

Overnachten op een woonboot in Friesland

Een vakantiehuisje in Friesland is fijn als u er even helemaal tussenuit wilt. En onze havenlodge biedt u alles voor een welverdiende vakantie in de Friese natuur. U kunt deze woonboot huren in Friesland wanneer met 2 tot 4 personen vakantie wilt vieren. U beschikt dan over een accommodatie met ingerichte keuken, gezellige woonkamer, badkamer, twee slaapkamers en meerdere terrassen. Ook kunt u gratis gebruik maken van de 3-persoons kano die bij de Houseboat ligt. Hiermee kunt u 'De Fluessen', het op één na grootste meer van Friesland, gaan ontdekken. De Houseboat is dus de perfectie plek voor een vakantie aan het water. De locatie is uniek! Via een schelpenpad komt u aangelopen bij de Houseboat en vanaf uw vakantiehuisje in Zuidwest-Friesland heeft een een prachtig uitzicht over de weilanden. Doordat deze woonboot in Friesland niet in een jachthaven ligt, ervaart u hier volledige privacy in deze oase van rust!

Overzicht Houseboat Waterleven

  • Midden in de Friese natuur
  • 2 slaapkamers
  • Ingerichte keuken
  • Inclusief 3-persoons kano
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Hengelsport mogelijkheden

Sfeerimpressie van onze woonboot in Friesland 📸

Omgeving van het Boathûs in Zuidwest-Friesland

Naast genieten van de rust en privacy, kunt u vanaf uw vakantiehuis in Zuidwest-Friesland ook de prachtige omgeving gaan verkennen. De Houseboat ligt aan de route van de Elfstedentocht. Hierdoor liggen bekende Elfstedenplaatsen als Workum, Hindelopen, Stavoren en Sloten in de nabije omgeving; leuk om te bezoeken tijdens een bijzonder weekendje weg. Een dagje Sneek is leuk om te winkelen en cultuur te snuiven. Deze authentieke stad heeft een gezellig centrum, diverse bezienswaardigheden en staat bol van de watersportmogelijkheden. Voor een lekker hapje eten vindt u in de nabije omgeving van de havenlodge diverse restaurants om smakelijk uit eten te gaan. En een vakantie op de Friese meren is natuurlijk niet compleet zonder een boottochtje. Een gratis 3-persoons kano is bij uw verblijf inbegrepen, maar u kunt ook sloepen en boten huren in de directe omgeving. Tevens bent u met de fiets zo in de Gaasterlandse bossen of op het IJsselmeerstrand! Wanneer gaat u deze woonboot huren in Friesland?

 
 

Hier vindt u de Houseboat in Zuidwest-Friesland ⤵