1. Vlakbij Amsterdam Centraal
  2. Havenlodges in een jachthaven
  3. Geschikt voor 4 en 6 personen

Jachthaven in Amsterdam

Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor uw volgende vakantie? Ontdek van de havenlodges van Marina Parcs. Marina Parcs heeft een 4-persoons havenlodge liggen in de Jachthaven Tineke Bakker en in de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel ligt een 6-persoons havenlodge. Hier beleeft u een heerlijk rustige overnachting op het water, maar bent u niet ver verwijderd van de vele activiteiten die u kunt ondernemen in onze hoofdstad. Vanuit de E-harbour loopt u naar de metrohalte waar lijn 51, 53 of 54 rijden naar het stadscentrum. Vanuit jachthaven Tineke Bakker neemt u tramlijn 14 of 26 om het levendige centrum te bereiken. 

 
 

Jachthaven Tineke Bakker

Marina Parcs biedt een unieke overnachting aan in een kleine en gezellige jachthaven in Amsterdam. Geniet van het uitzicht over het water en de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. Een verblijf in de 4-persoons havenlodge vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum. Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

De 4-persoons havenlodge 'Rembrandt' in jachthaven Tineke Bakker beschikt over een slaapkamer met een twee persoonsbed en de bank in de woonkamer biedt na het uitklappen plaats aan nog twee personen. De praktisch ingerichte badkamer beschikt over een douche en toilet, in de kleine maar volledig uitgeruste keuken kunt u een goede maaltijd koken. Wilt u liever buiten de deur uiteten gaan, dan vindt u in Amsterdam genoeg restaurants. Op de loungeset van het dakterras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en de voorbijvarende schepen. In de jachthaven treft u verder geen faciliteiten aan. Tegenover jachthaven Tineke Bakker bevindt zich Camping Zeeburg Amsterdam waar diverse activiteiten te ondernemen zijn. Parkeren kan aan de straat bij de jachthaven voor ongeveer € 15,- per dag.

 
 

E-Harbour Jachthaven Amsterdam Amstel

Marina Parcs biedt in deze Amsterdamse jachthaven een 6-persoons havenlodge aan voor een overnachting op het water. Geniet tijdens uw verblijf van het dobberende gevoel en het kabbelende water. De E-Harbour Jachthaven Amsterdam Amstel is een toekomstbestendige jachthaven met 65 ligplaatsen waar elektrische vaartuigen gebruik kunnen maken van uitstekende voorzieningen. Vanuit de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, rivier de Amstel afvaren. 

De havenlodge 'Madrid' in E-Harbour jachthaven Amsterdam Amstel biedt plaats aan 6 personen. Deze havenlodge is voorzien van een praktisch ingerichte keuken met een 2-pits kookplaat, koelkast en Dolce Gusto koffiezetapparaat. Op dakterras van de havenlodge kunt u zomers heerlijk genieten van de natuur om u heen. Maar ook in de winter is het aangenaam in de havenlodge dankzij de verwarming. Op de comfortabele bedden zal u een goede nachtrust ervaren. In deze jachthaven zijn geen faciliteiten te vinden waar u gebruik van kunt maken, zo kunt u optimaal genieten van het (uitzicht op het) water. Ook Amsterdam heeft u meer dan voldoende te bieden voor een leuk dagje uit!

 

Tips voor uitjes in de omgeving

In de omgeving van de jachthavens in Amsterdam is voldoende te beleven. Geniet van een drankje op een Amsterdams terrasje, of bezoek een van de vele musea in de stad. U zult ook zeker een geslaagd dagje shoppen beleven. Een aantal uitstapjes voor u op een rij:

  • Wandelen in het Amsterdamse bos
  • Vliegtuigen spotten op Schiphol
  • Bezoek het museum NEMO
  • Maak een stadwandeling door het centrum
  • Varen door de Amsterdamse grachten
 
 

Sfeerimpressie havenlodges in de Amsterdamse jachthavens