Marina Parcs

Jachthaven Amsterdam

  • Vlakbij Amsterdam Centraal
  • Havenlodges in een jachthaven
  • Geschikt voor 4 en 6 personen

Jachthaven in Amsterdam

Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor uw volgende vakantie? Ontdek van de havenlodges van Marina Parcs. Marina Parcs heeft 4-persoons Havenlodges en 4-6 persoons Havenlodges liggen in Jachthaven Tineke Bakker. Hier beleeft u een heerlijk rustige overnachting op het water, maar bent u niet ver verwijderd van de vele activiteiten die u kunt ondernemen in onze hoofdstad. Vanuit jachthaven Tineke Bakker neemt u tramlijn 14 of 26 om het levendige centrum te bereiken. 

Jachthaven Tineke Bakker in Amsterdam

Marina Parcs biedt een bijzondere overnachting in Amsterdam aan in een kleine en gezellige jachthaven. Geniet van het uitzicht over het water en de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. Een verblijf in de 4-persoons havenlodge vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum. Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

De 4-persoons Havenlodges in jachthaven Tineke Bakker beschikken over een slaapkamer met een twee persoonsbed en de bank in de woonkamer biedt na het uitklappen plaats aan nog twee personen. De 4-6 persoons Havenlodges hebben een tweede slaapkamer met een stapelbed. De praktisch ingerichte badkamer beschikt over een douche en toilet, in de kleine maar volledig uitgeruste keuken kunt u een goede maaltijd koken. Wilt u liever buiten de deur uiteten gaan, dan vindt u in Amsterdam genoeg restaurants. Op de loungeset van het dakterras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en de voorbijvarende schepen. In de jachthaven treft u verder geen faciliteiten aan. Tegenover jachthaven Tineke Bakker bevindt zich Camping Zeeburg Amsterdam waar diverse activiteiten te ondernemen zijn. Parkeren kan aan de straat bij de jachthaven voor ongeveer € 15,- per dag.

Tips voor uitjes in de omgeving

In de omgeving van de jachthavens in Amsterdam is voldoende te beleven. Geniet van een drankje op een Amsterdams terrasje, of bezoek een van de vele musea in de stad. U zult ook zeker een geslaagd dagje shoppen beleven. Een aantal uitstapjes voor u op een rij:

  • Wandelen in het Amsterdamse bos
  • Vliegtuigen spotten op Schiphol
  • Bezoek het museum NEMO
  • Maak een stadwandeling door het centrum
  • Varen door de Amsterdamse grachten

Sfeerimpressie havenlodges in de Amsterdamse jachthavens

8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.