Marina Parcs
Overnachten op een woonboot

Overnachten op een woonboot

  • Unieke overnachting op een woonboot
  • Woonboten voor 4 tot 6 personen
  • In of dicht bij Amsterdam

Overnachten op een woonboot

Heeft u altijd al eens willen overnachten op een woonboot en wilt u het heerlijk dobberende gevoel ervaren? Marina Parcs biedt u een overnachting op een woonboot in verschillende Nederlandse jachthavens. De woonboten van Marina Parcs zijn zogenaamde havenlodges geschikt voor 4, 5 of 6 personen. De havenlodges bevinden zich in de jachthavens van Amsterdam, Lelystad en Naarden. Vanuit iedere jachthaven bent u in een half uur in de prachtige hoofdstad van Nederland; Amsterdam. Overnachten op een woonboot is een bijzondere ervaring en zeker eentje om toe te voegen aan uw ‘bucketlist. Naast de havenlodges is het ook mogelijk te overnachten op het oudste woon- en atelierschip van Nederland, gebouwd in 1900, woonboot De Zwerver. De 7-persoons woonboot is volledig gerestaureerd. Dit is echt een te gekke plek om te overnachten op een woonboot.

Overnachten op een woonboot kan in de jachthaven van:

 
 

Overnachten op een woonboot in Amsterdam

De stad Amsterdam wordt gekenmerkt door de vele woonboten. Dankzij de havenlodges van Marina Parcs heeft u nu óók de mogelijkheid om te overnachten op een woonboot in Amsterdam. In de Jachthaven Tineke Bakker en E-Harbour Jachthaven kunt u overnachten op een woonboot in Amsterdam. De woonboot is voorzien van alle benodigde voorzieningen. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel en de keuken is compleet ingericht en voorzien van een koffiezetapparaat, koelkast, tweepits gasstel en keukeninventaris. Tijdens een woonboot overnachting slaapt u zoals het hoort in de hut voorzien van een tweepersoonsbed of een stapelbed. Het terras en het dakterras van uw woonboot zijn voorzien van tuinmeubilair. Tip: ga hier even rustig zitten en neem de omgeving met de vele dieren en langsvarende boten volledig in u op!

Sfeerimpressie van uw overnachting op een woonboot

Omgeving van de woonboten

De unieke ervaring van een bijzondere overnachting op een woonboot in Amsterdam, Naarden, Monnickendam, Lelystad of Volendam wilt u natuurlijk compleet maken met leuke uitstapjes in de omgeving. Zo wordt het een weekend of week om nooit te vergeten! Naast de bekende bezienswaardigheden in Amsterdam kent Nederland vele andere prachtige plekken die het waard zijn om te ontdekken. Wat dacht u van een wandeling door de prachtige Oostvaardersplassen of de Keukenhof in Lisse? Bent u op zoek naar meer spanning en avontuur? Bezoek het attractiepark Walibi in Biddinghuizen of roetsj van één van de snelste waterglijbanen bij Duinrell in Wassenaar. Komt u samen met uw kinderen? Zij kunnen zich ook uitstekend vermaken bij Speelpark Oud Valkeveen op 5 km afstand van de woonboot overnachting in Naarden.