Marina Parcs
Havenlodges

Slapen op een boot

  • Overnachten op het water
  • Accommodaties in Nederlandse jachthavens
  • Geschikt voor max. 7 personen

Slapen op een boot

Bent u voor uw volgende vakantie op zoek naar een accommodatie die net even anders is dan een hotel, camping of vakantiehuis? Bekijk dan zeker eens de accommodaties van Marina Parcs, accommodaties die eigenlijk niet mogen ontbreken op uw lijstje met bijzondere overnachtingen. Bij ons kunt u slapen op een boot in woonboot De Zwerver of in een havenlodge, de nieuwste trend in de waterrecreatie. Geniet van het heerlijk dobberende gevoel wanneer u komt overnachten op een boot. Vanaf het terras van uw woonboot of havenlodge heeft u eveneens een prachtig uitzicht op het water en de langsvarende boten.
Bij Marina Parcs kunt u slapen op een boot in:

📍 Amsterdam
📍 Almere
📍 Heeg
📍 Lelystad
📍 Naarden
📍 Middelaar
📍 Monnickendam
📍 Uitgeest
📍 Lemmer
📍 Zuidwest-Friesland

 

Overnachten op een boot bij Marina Parcs

Wanneer u een overnachting boekt bij Marina Parcs kunt u slapen op het water - een bijzondere ervaring. Overnachten op het water geeft een ultiem vrijheidsgevoel; u geniet van het water, de vogels en de natuur. Maar u staat net zo goed in een mum van tijd in bruisende steden als Amsterdam, Almere, Lelystad of het prachtige vestingstadje Naarden. De accommodaties op het water van Marina Parcs zijn gevestigd in Nederlandse jachthavens. Hier huurt u gemakkelijk een boot voor een vaartocht op het IJmeer of Gooimeer. Tevens bieden de verschillende jachthavens diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Wat dacht u van een culinaire maaltijd bij restaurant Jan Goos in Lelystad of zwemmen in het natuurzwembad in de haven van Naarden? Na een enerverende dag is niets lekkerder dan slapen op het water in een havenlodge of woonboot. Het deinende gevoel en de rustige omgeving zorgen ervoor dat u snel in slaap valt en de volgende ochtend uitgerust wakker wordt met het geluid van vrolijk kwetterende vogeltjes. 

Impressie van de accommodaties op het water

 

Woonboot De Zwerver

Woonboot De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland waar u kunt slapen op een boot. Dit schip is in prachtig authentieke stijl gerestaureerd, biedt plaats aan maximaal 7 personen en ligt in de jachthaven van Naarden. Op het dek van het schip bevindt zich het terras waar u kunt genieten van het uitzicht en het zonnetje. Binnen in het schip bevinden zich een moderne badkamer en compleet ingerichte keuken. Slapen op een boot doet u op comfortabele bedden in de kajuit of kapiteinshut van het schip. Met de authentieke stijl waant u zich even terug in de tijd maar dankzij de moderne voorzieningen zal het u aan niets ontbreken wanneer u komt overnachten op een boot.

 
 

Woonboot De Zwerver

Havenlodges

Naast de woonboot kunt u bij Marina Parcs ook havenlodges huren. Ook hier kunt u overnachten op een boot. De havenlodges zijn modern en stijlvol ingericht en geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Op het dakterras staat een loungeset waar u met een hapje en een drankje tot in de late uurtjes geniet van de zon. De badkamer en keuken zijn praktisch ingericht en voorzien van diverse gemakken. Wanneer u komt slapen op een boot geniet u van het kabbelende water en de rust van de natuur. U vindt de havenlodges van Marina Parcs in verschillende Nederlandse jachthavens:📍Naarden 📍Amsterdam 📍Almere
📍Monnickendam📍Volendam 📍Heeg 📍Middelaar 📍Uitgeest 📍Lelystad

 
 

Havenlodges