Marina Parcs
Overnachten op het water

Overnachten op het water

  • Bijzondere overnachting op het water
  • Accommodaties voor 2 tot 7 personen
  • Verspreid over diverse jachthavens

Overnachten op het water

Wilt u een keer nét iets anders dan overnachten in een normaal vakantiehuisje? Dat snappen wij als geen ander! Kom overnachten op het water bij Marina Parcs en beleef een unieke vakantie. Wij beschikken over diverse unieke accommodaties voor een overnachting op het water zoals een woonboot, een havenlodge of een waterbubbel. Allen gelegen in verschillende jachthavens of aanlegplekken verspreid door heel Nederland. Kies ervoor om te slapen op het water nabij Almere, Amsterdam, Lelystad, Ermelo, Heeg, Lemmer, MiddelaarNaardenMonnickendam of Volendam. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. U vindt gegarandeerd de perfecte overnachting op het water bij Marina Parcs. 

Overnachten op het water

Waarom een overnachting op het water zo speciaal is? U wordt 's ochtends wakker met een prachtig uitzicht over de rustige wateren van Nederland. Geniet van een koel briesje door uw haren. Wanneer het zonnetje dan ook nog eens schijnt waant u zich voor eventjes in het buitenland. Naast een vakantie op het water is een vakantie aan het water ook altijd een goed idee. Wanneer u komt overnachten op het water verblijft u in een comfortabele en unieke accommodatie. Kiest u voor een unieke overnachting in een waterbubbel, een gezellig verblijf in een tiny wagon of een avontuurlijke overnachting in een woonboot? De keuze is aan u!

Faciliteiten en omgeving

Wanneer u komt slapen op het water bij Marina Parcs beschikt u over de nodige faciliteiten in de jachthaven. Dit kan verschillen per jachthaven. Schuif aan in het restaurant en geniet van een lekkere maaltijd, laat de kids zich uitleven in de speeltuin of speel een potje voetbal op het sportveld. Tijdens uw overnachting op het water kunt u ook uitstekend de waterrijke omgeving ontdekken. Bewonder de Nederlandse wateren tijdens een middagje varen met uw eigen of gehuurde boot. Heeft u even genoeg van het water? Ontdek de pittoreske stad Naarden, spot dolfijnen bij het Dolfinarium in Harderwijk of struin over de historische markt in Volendam. Bedenkt u last minute dat u graag wilt overnachten op het water? Dat kan zeker, wij verwelkomen u graag!

Ontdek de wateren bij Marina Parcs

  • Eemmeer
  • Gooimeer
  • IJmeer
  • IJsselmeer
  • Markermeer
  • Amsterdamse grachten
  • Friese meren

Veelgestelde vragen over overnachten op het water ⤵

🐶 Waar kan ik slapen op het water met mijn hond?

Bij Marina Parcs! In diverse accommodaties kunt u overnachten op het water mét uw trouwe viervoeter. Een verblijf op het water is puur genieten voor zowel u als uw hond. Neem een duik in het water of maak lekkere lange wandelingen.

🕑 Waar boek ik een overnachting op het water voor een korte vakantie?

Een korte vakantie in Nederland is heerlijk om door te brengen op het water. Bij Marina Parcs boekt u uw korte vakantie en kunt u overnachten op het water. Kiest u voor een waterbubbel of toch een havenlodge?