1. Bijzondere overnachting op het water
  2. Accommodaties voor 7 personen
  3. Gelegen in een jachthaven

Overnachten op het water

Wilt u een keer nét iets anders dan overnachten in een normaal vakantiehuisje? Dat snappen wij als geen ander! Kom overnachten op het water bij Marina Parcs en beleef een unieke vakantie. Wij beschikken over diverse unieke accommodaties zoals een woonboot, een havenlodge of een waterbubbel. Allen gelegen in verschillende jachthavens verspreidt door heel Nederland. Kies voor een overnachting op het water nabij Almere, Amsterdam, Lelystad, Ermelo, Heeg, LemmerMiddelaarNaardenMonnickendam of Volendam. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. U vindt gegarandeerd de perfecte overnachting aan het water bij Marina Parcs. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Overnachten aan het water

Waarom een overnachting aan het water zo speciaal is? U wordt 's ochtends wakker met een prachtig uitzicht over de rustige wateren van Nederland. Geniet van een koel briesje door uw haren en de zilte zeelucht. Wanneer het zonnetje dan ook nog eens schijnt waant u zich voor eventjes in het buitenland. Een vakantie aan het water is daarom altijd een goed idee. Wanneer u komt overnachten op het water verblijft u in een comfortabele en unieke accommodatie. Kiest u voor een unieke overnachting in een waterbubbel, een gezellig verblijf in een tiny wagon of een avontuurlijke overnachting in een woonboot? De keuze is aan u!

Faciliteiten en omgeving

Wanneer u komt overnachten aan het water bij Marina Parcs beschikt u over de nodige faciliteiten in de jachthaven. Dit kan verschillen per jachthaven. Schuif aan in het restaurant en geniet van een lekkere maaltijd, laat de kids zich uitleven in de speeltuin of speel een potje voetbal op het sportveld. Tijdens uw overnachting aan het water kunt u ook uitstekend de waterrijke omgeving ontdekken. Bewonder de Nederlandse wateren tijdens een middagje varen met uw eigen of gehuurde boot. Heeft u even genoeg van het water? Ontdek de pittoreske stad Naarden, spot dolfijnen bij het Dolfinarium in Harderwijk of struin over de historische markt in Volendam. Bedenkt u last minute dat u graag wilt overnachten op het water? Dat kan zeker, wij verwelkomen u graag!

Kom overnachten op het water
 

Ontdek de wateren bij Marina Parcs

  1. Eemmeer
  2. Gooimeer
  3. IJmeer
  4. IJsselmeer
  5. Markermeer
  6. Amsterdamse grachten
  7. Friese meren