Marina Parcs
Visvakantie Nederland

Visvakantie Nederland

  • Vakantie aan het water
  • Overnachten in een jachthaven
  • Prachtige vislocaties

Visvakantie in Nederland

Gaat u in uw vrije tijd of in het weekend regelmatig vissen? En doet u dat het liefst ook tijdens uw vakantie? Dan hebben wij voor u een aantal ideale locaties voor een visvakantie in Nederland. Bij Marina Parcs overnacht u op een bijzondere manier in verschillende jachthavens in Nederland. U verblijft op of vlak bij het water en heeft keus uit een aantal bijzondere accommodaties. Doordat u zo vlak bij het water overnacht kunt u op elk moment van de dag even uw hengel uitgooien. Een visvakantie in Nederland met huisje is daarom ideaal voor de echte fanatiekelingen. Komt u met z'n tweeën of met een groter gezelschap genieten van een visvakantie in Nederland? Bij Marina Parcs kunt u een accommodatie tot 7 personen boeken. 

 

Bekijk onze jachthavens in Nederland

Visvakantie in Nederland met huisje

Bij Marina Parcs beleeft u een bijzondere visvakantie in Nederland. Niet alleen slaapt u op een unieke locatie, want wanneer slaapt u nou in een jachthaven? U verblijft ook in een bijzondere accommodatie. Zo kunt u letterlijk overnachten op het water in een woonboot, havenlodge of waterbubbel. Op de woonboot kunt u verblijven met maximaal 7 personen, de havenlodges zijn geschikt voor maximaal 6 personen en de waterbubbel boekt u voor 2 personen. Boekt u liever een visvakantie in Nederland met een huisje op het vasteland? Luxe kamperen doet u bijvoorbeeld in een van onze safaritenten voor 2 tot 6 personen. Of bekijk de mogelijkheden van onze Tiny wagons, de ideale accommodatie (en heel knus!) op het droge voor 2 personen. Welke accommodatie heeft uw voorkeur voor een visvakantie in Nederland?

Sfeerimpressie van de accommodaties van Marina Parcs

Vissen en meer in de omgeving

Tijdens uw visvakantie in Nederland heeft u toegang tot diverse meren en wateren. Onder andere het Markermeer, IJmeer, IJsselmeer en de Randmeren zijn goed te bereiken vanuit de verschillende jachthavens. Extra leuk: huur een bootje en combineer een dagje vissen met een boottochtje. Door de ligging aan het water zijn er ook veel opties om andere watersporten te beoefenen. Gelukkig zit u ook voor andere activiteiten en uitstapjes tijdens een visvakantie in Nederland goed bij Marina Parcs. Vanuit diverse jachthavens bent u binnen afzienbare tijd in hartje Amsterdam, waar u langs de grachten kan wandelen, uitgebreid kan shoppen of een van de vele musea kan bezoeken. In de omgeving van de jachthavens zijn bovendien ook talloze mogelijkheden om een fijne wandeling of flinke fietstocht te maken. Een visvakantie in Nederland, dat wilt u als visliefhebber toch niet missen?

 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.