1. Diverse huisjes aan het water
  2. Gelegen in een jachthaven
  3. Geschikt voor 2 tot 6 personen

Huisje aan het water huren

Bij Marina Parcs begrijpen wij hoe u uw vakantie het liefst doorbrengt. Dat is natuurlijk midden in de natuur in de buurt van één van de Nederlandse wateren. Bij ons kunt u dan ook een huisje aan het water huren in een jachthaven in Nederland. Al onze jachthavens liggen in de omgeving van Amsterdam, zo kunt u deze wereldstad gemakkelijk bezoeken. Een huisje huren aan het water kan bij Marina Parcs voor 2 tot 6 personen. Zo kunt u heerlijk met z’n tweetjes, uw gezin of een stel vrienden op vakantie. Van een havenlodge, chalet en waterbubbbel tot tiny wagon, een huisje aan het water huren kan op vele manieren!

 
Ontdek de prijzen en beschikbaarheid
 

Uw vakantiehuisje aan het water

Uw vakantiehuisje aan het water

 

Vakantiehuisje aan het water in Nederland

Wanneer u een vakantiehuisje aan het water wilt huren bij Marina Parcs vindt u gegarandeerd het perfecte huisje dat bij u past. Wij beschikken namelijk over een zeer divers aanbod. In elke accommodatie beleeft u zeker weten een bijzondere overnachting! Uw vakantiehuisje aan het water in Nederland beschikt over diverse voorzieningen, afhankelijk van het type huisje. Een kleine keukeninrichting en/of kleine keukeninventaris, zithoek, verwarming, eigen badkamer of dakterras? Afhankelijk van uw keuze beschikt u over een of meerdere van deze voorzieningen. Mocht er geen eigen sanitair voorziening of kookgelegenheid zijn, kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen nabij uw vakantiehuisje aan het water in Nederland. Houdt u van glamperen? Kies dan voor een duinhuis, safarilodge of safaritent aan het water.

Sfeerimpressie van uw vakantiehuisje aan het water in Nederland

 

Faciliteiten en omgeving

U kunt een huisje huren aan het water in Amsterdam, Almere, Monnickendam, Naarden en Volendam. Afhankelijk van uw verblijfplaats heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten in de jachthaven. Zo kunt u zwemmen bij Strandbad Duin in Almere, aanschuiven in Restaurant Porterhouse in Naarden of barbecueën in Monnickendam. Natuurlijk kunt u ook het water op en een bootje huren of met de fiets het landschap verkennen middels een mooie tocht. Wilt u van uw vakantie aan het water een vakantie vol uitstapjes maken? In de omgeving van uw vakantiehuisje aan het water zijn vele activiteiten voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld het Dolfinarium, het Rijksmuseum, Bataviastad of speelpark Oud Valkeveen. 

Ongeacht de tijd van het jaar kunt u altijd verblijven bij Marina Parcs en genieten van een heerlijke vakantie. Wanneer en met wie komt u een huisje aan het water huren?

 
Huur uw huisje aan het water