Marina Parcs
Huisje aan het water huren

Vakantiehuisje aan het water huren

  • Diverse huisjes aan het water
  • Gelegen in een jachthaven
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen

Huisje aan het water huren

Bij Marina Parcs begrijpen wij hoe u uw vakantie het liefst doorbrengt. Dat is natuurlijk midden in de natuur in de buurt van één van de Nederlandse wateren. Bij ons kunt u dan ook een huisje aan het water huren in een jachthaven in Nederland. Een groot deel van onze jachthavens liggen in de omgeving van Amsterdam, zo kunt u deze wereldstad gemakkelijk bezoeken. Een huisje huren aan het water kan bij Marina Parcs voor 2 tot 6 personen. Zo kunt u heerlijk met z’n tweetjes, uw gezin of een stel vrienden op vakantie. Van een havenlodge, chalet en waterbubbbel tot tiny wagon, een huisje aan het water huren kan op vele manieren!

 
 

Uw vakantiehuisje aan het water

Uw vakantiehuisje aan het water

 

Vakantiehuisje aan het water in Nederland

Wanneer u een vakantiehuisje aan het water wilt huren bij Marina Parcs vindt u gegarandeerd het perfecte huisje dat bij u past. Wij beschikken namelijk over een zeer divers aanbod. In elke accommodatie beleeft u zeker weten een bijzondere overnachting! Uw vakantiehuisje aan het water in Nederland beschikt over diverse voorzieningen, afhankelijk van het type huisje. Een kleine keukeninrichting en/of kleine keukeninventaris, zithoek, verwarming, eigen badkamer of dakterras? Afhankelijk van uw keuze beschikt u over een of meerdere van deze voorzieningen. Mocht er geen eigen sanitair voorziening of kookgelegenheid zijn, kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen nabij uw vakantiehuisje aan het water in Nederland. Houdt u van glamperen? Kies dan voor een duinhuis, safarilodge of safaritent aan het water.

Sfeerimpressie van uw vakantiehuisje aan het water in Nederland

 

Faciliteiten en omgeving

U kunt een huisje huren aan het water in Amsterdam, Almere, Ermelo, Heeg, Lelystad, Middelaar, Monnickendam, Naarden en Volendam. Afhankelijk van uw verblijfplaats heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten in de jachthaven. Zo kunt u zwemmen bij Strandbad Duin in Almere, aanschuiven in Restaurant Porterhouse in Naarden of barbecueën in Monnickendam. Natuurlijk kunt u ook het water op en een bootje huren of met de fiets het landschap verkennen middels een mooie tocht. Wilt u van uw vakantie aan het water een vakantie vol uitstapjes maken? In de omgeving van uw vakantiehuisje aan het water zijn vele activiteiten voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld het Dolfinarium, het Rijksmuseum, Bataviastad of speelpark Oud Valkeveen. 

Ongeacht de tijd van het jaar kunt u altijd verblijven bij Marina Parcs en genieten van een heerlijke vakantie. Wanneer en met wie komt u een huisje aan het water huren?

 
 

Veelgestelde vragen over een huisje aan het water

✦ Wat voor type vakantiehuizen liggen aan het water?

Het aanbod vakantiehuizen aan het water in Nederland is divers bij Marina Parcs. Van een chalet aan het water of een woonbootovernachting in een havenlodge tot een eenvoudige waterbubbel op het water voor 2 personen. Vind bij ons het huisje op het water dat bij u past!

✦ Tot hoeveel personen kan ik een vakantiehuis aan het water huren?

Bij Marina Parcs kunt u met maximaal 7 personen verblijven in een vakantiehuis aan het water in Nederland. De tiny wagons en waterbubbels zijn geschikt voor 2 personen, de safaritenten zijn er in een 2-, 5- en 6-persoons uitvoering, het Duinhuis is geschikt voor 4 personen, het chalet biedt plaats aan 5 personen, de havenlodges zijn er in een 4- en 6-persoons variant en woonboot de Zwerver is geschikt voor 7 personen. Een ruime keuze dus!

✦ Waar kan ik een huisje aan het water huren met mijn hond?

Bij Marina Parcs kunt u genieten van een vakantie met uw hond. Met uw hond een vakantiehuisje aan het water huren kan bij ons in de vorm van glamping bij de safaritenten, in een havenlodge, in een chalet of in een tiny wagon. U kunt maximaal 2 honden meenemen naar uw huisje aan het water.

✦ Waar kan ik ideaal een huisje aan het water huren om te vissen?

Bij de vakantiehuizen aan het water van Marina Parcs! Onze accommodaties bevinden zich in verschillende Nederlandse jachthavens. In of vlak bij uw huisje aan het water in de jachthavens is altijd wel een plek te vinden om uw hengel uit te gooien. Geniet van uw visvakantie in Nederland.