Marina Parcs
Jachthaven

Locaties

  • Accommodaties in of vlak bij een jachthaven
  • Verspreid in Nederland over 6 provincies
  • Bijzondere overnachtingen
 

Jachthavens Marina Parcs

Marina Parcs beschikt over diverse accommodaties in of vlakbij  verschillende Jachthavens, verspreid over zes Nederlandse provincies. Hier boekt u een heerlijk verblijf aan het water. Geniet van uw vakantie in een Havenlodge, Chalet, Safaritent, Tiny Wagon of woonboot. Als dát geen unieke vakantie is! Tijdens uw vakantie aan het water in een jachthaven kunt u vele watersporten beoefenen waaronder; zeilen, kiten, surfen, suppen, vissen of gewoon een heerlijke duik nemen in het frisse water. Ook naast het water valt genoeg te beleven. De jachthavens van Marina Parcs liggen op korte afstand van de grotere steden van Nederland. Zo kunt u uitstekend shoppen of cultuursnuiven. 

 

Sfeerimpressie van de jachthavens

 
 

Hier vindt u onze jachthavens:

Heeg - Hoora Haven

In de gezellige jachthaven van Hoora Watersport liggen comfortabele havenlodges. Heeg is een gezellig dorp met diverse restaurants en winkels. Een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar bijvoorbeeld Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de omgeving van de accommodaties? Check hier de actuele uitagenda.

De havenlodges liggen afgemeerd in de haven met uitzicht op de langsvarende boten in het watersportdorp Heeg. Op het grasveld staat een picknicktafel, ideaal voor een gezellige borrel of barbecue. Tijdens uw verblijf kunt u verschillende boten huren zoals een zeilboot of elektrische sloep.

 

Almere - Jachthaven Marina Muiderzand

Water, boten en strand... Jachthaven Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water. Snelle wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord! Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de omgeving van de accommodaties? Check hier de actuele uitagenda.

Jachthaven Marina Muiderzand, gelegen tegen de duinen van Almere, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Na een lange dag op het water kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de haven, om vervolgens 's avonds heerlijk te slapen in uw safaritent, duinlodge, tiny wagon, waterbubbel of chalet!

 
 
 

Amsterdam - Jachthaven Tineke Bakker

Ook in Amsterdam beschikt Marina Parcs over accommodaties. In Jachthaven Tineke Bakker in  Amsterdam kunt u overnachten in een Havenlodge. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de omgeving van de accommodaties? Check hier de actuele uitagenda.

Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer in de hoofdstad is uitstekend, via de tram of metro bent u in een mum van tijd in het levendige en historische centrum van Amsterdam.

 
 
 
 
 
 

Naarden - Jachthaven Naarden

Een park, bos en haven tegelijk, dat is Jachthaven Naarden! Een groen, bosrijk havenpark aan het Gooimeer, vlak bij het chique design- en kunststadje Naarden Vesting. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de omgeving van de accommodaties? Check hier de actuele uitagenda.

Welkom in Jachthaven Naarden, gelegen in het prachtige Naarderbos, biedt dit alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Met het openbaar vervoer bent u binnen 30 minuten in Amsterdam! Verblijf in een woonboot, havenlodge of tiny wagon.

 
 
 

Lelystad - Deko Marina

De jachthaven in Lelystad, Deko Marina, biedt de mogelijkheid te varen op het IJsselmeer en het Markermeer én ligt op slechts 1 km van de Outletstore Bataviastad. Eigen vervoer is een must om dit ‘nieuwe land’ te ontdekken. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de omgeving van de accommodaties? Check hier de actuele uitagenda.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten en drinken bij het restaurant en de bar of op het terras. Tevens is er een bootverhuur, wasserette, fietsverhuur, goede sanitaire voorzieningen, gratis wifi, speelplekken voor de kids, en BBQ- zeilevenementenstrand.

 
 
 
 
 
 

Amsterdam - Jachthaven De Hoop

Jachthaven De Hoop is een kleine jachthaven gelegen aan de Nieuwe Meer, op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid. Vlakbij het centrum van Amsterdam en het Amsterdamse Bos.
(Water)sport mogelijkheden in de buurt, zoals suppen en tennis. Voor elk wat wils dus, stad, water en bos binnen handbereik!

 
Water, boten, bos en de stad Amsterdam... Jachthaven de Hoop heeft alles voor liefhebbers van natuur en stad. Een unieke combinatie!
Ontdek Jachthaven de Hoop