Marina Parcs
Overnachten aan het strand

Overnachten aan het strand

  • Vakantie op of vlak bij het strand
  • In 6 provincies door Nederland
  • Voor 2 tot 7 personen

Overnachten aan het strand in Nederland

Behalve de kustlijn heeft Nederland nog vele andere prachtige wateren met heerlijke stranden. Bij Marina Parcs kunt u fijn overnachten aan het strand van diverse Nederlandse wateren in of bij jachthavens. Slapen aan het strand is dan ook wel erg eenvoudig bij Marina Parcs, u hoeft alleen maar te kiezen waar u heen wilt in Nederland en dan kan het grote genieten al beginnen. Onze accommodaties liggen in of bij verschillende jachthavens verspreid door het land, en een aantal van deze jachthavens ligt aan het strand of nabij een strand. De marina's zijn van alle gemakken voorzien en zijn een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de door u gekozen regio. Wilt u ook graag slapen aan het stand in een unieke accommodatie? Bekijk dan snel ons aanbod voor uw volgende vakantie bij Marina Parcs.

Boek uw vakantie aan het strand ⤵

Slapen aan het strand bij Marina Parcs

Wanneer u bijzonder wilt overnachten tijdens uw vakantie aan het strand, kies dan voor onze accommodaties met een authentieke uitstraling en een persoonlijke draai. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. En wanneer u komt overnachten aan het strand bij Marina Parcs, heeft u keuze uit onze sfeervolle havenlodges, unieke tiny wagons, stoere safaritenten of een toffe woonboot. U beschikt over een eigen badkamer in de accommodatie of u kunt gebruik maken van het sanitair in de jachthavens. Ook kunt u genieten van de fijne buitenruimte wanneer u gaat slapen aan het strand. Sommige accommodaties liggen direct op het strand waardoor u het water letterlijk aan uw voeten heeft liggen. Wanneer het strand niet direct voor de deur ligt, is deze in ieder geval op loopafstand. Dat is pas genieten van een overnachting aan of vlak bij het strand!

Voorzieningen in de jachthavens

U geniet onder andere van:
🍽️ Smaakvolle horeca
🛀 Sanitairgebouwen
🎠 Speeltuinen
⛵ Boot- en fietsverhuur
🏖️ Strand en/of natuurzwembad
🧺 Wasserette
🌐 Wifi

Sfeerimpressie overnachten aan het strand 📸

To do's vanaf onze jachthavens in Nederland

Onze jachthavens liggen verspreid over 6 provincies in Nederland: van Limburg tot Friesland is het goed toeven aan het water. Uw kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in Almere aan het strand. Vanuit waar u eenvoudig de regio midden Nederland en natuurlijk Amsterdam kunt gaan ontdekken. Alle jachthavens liggen gunstig ten opzichte van diverse attracties en dagjes uit in de betreffende regio's. Liefhebbers van zowel cultuur als natuur, bourgondisch genieten als lokale lekkernijen en stad als platteland kunnen hun hart ophalen bij Marina Parcs. Wanneer u gaat overnachten op het strand, bijvoorbeeld in een van onze gave glamping accommodaties, dan geniet u bovendien van de prachtige Nederlandse wateren. Huur een bootje (mogelijk in diverse jachthavens) en ontdek Nederland vanaf het water! Graag tot ziens in een van onze marina's wanneer u gaat slapen op het strand