Marina Parcs
Bijzonder overnachten in Nederland

Bijzonder overnachten Nederland

  • Accommodaties aan en op het water
  • Geschikt voor 2 tot 7 personen
  • Authentieke uitstraling

Bijzonder overnachten in Nederland

Wilt u graag een keer bijzonder overnachten? Nederland kent verschillende plekken waar u op een leuke en originele manier vakantie viert. Marina Parcs beschikt over vele bijzondere overnachtingen in Nederland waaronder een verblijf in woonboot De Zwerver of in een omgebouwde schaftkeet. U hoeft dus niet altijd ver te reizen voor een unieke vakantie. Alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs bevinden zich dicht bij het water en een aantal zelfs óp het water! De accommodaties bevinden zich dan ook in verschillende Nederlandse jachthavens. Elke accommodatie heeft zijn eigen charme en unieke eigenschappen.

⭐ Bijzondere overnachtingen in Nederland aan het water

⭐ Authentieke uitstraling en persoonlijke draai

⭐ Bijzondere accommodaties geschikt voor 2 t/m 7 personen 

⭐ Verspreid over 6 provincies in Nederland

Onze bijzondere accommodaties in Nederland

Wilt u graag het ultieme vrijheidsgevoel beleven? Kies dan voor een tiny wagon waar u de geluiden van de natuur hoort en met enkele stappen aan het water staat. Als u graag op het water wilt verblijven kunt u kiezen voor een havenlodge, waterbubbel, chalet of de oudste woonboot van Nederland. De waterrijke omgeving van de verschillende Nederlandse jachthavens is ideaal voor de watersport- en natuurliefhebber. U kunt gemakkelijk gaan varen, zeilen of kitesurfen op een van de vele wateren. Alle accommodaties zijn individueel maar gelijkwaardig gestyled. Hierdoor geeft Marina Parcs een eigen en persoonlijke draai aan uw originele overnachting. Bekijk snel alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs en boek een bijzondere overnachting in Nederland!

Kies uw bijzondere overnachting ⤵

Sfeerimpressie van onze bijzondere accommodaties

Bijzondere overnachting in Nederland

Bij Marina Parcs kunt u bijzondere overnachtingen in Nederland beleven in diverse accommodaties geschikt voor 2 tot 7 personen. De jachthaven in Naarden beschikt over drie typen accommodaties; woonboot De Zwerver, tiny wagons en havenlodges voor 5 of 6 personen. Marina Parcs heeft in de jachthaven van Almere zes typen bijzondere accommodaties; waterbubbels, tiny wagons, chalets, havenlodges, een duinlodge en safaritenten voor 2, 5 en 6 personen. In de jachthaven van Amsterdam, Lelystad, Heeg, liggen havenlodges voor 4, 5 of 6 personen. Gaat u voor de authentieke uitstraling van de oudste woonboot van Nederland of voor het heerlijk deinende gevoel van het water in de havenlodges of waterbubbels? Met een originele overnachting aan het water geniet u onder meer van de zwemmende meerkoeten, eenden en vissen. Bewonder de grote schepen die langsvaren en huur ook zeker eens een bootje voor een vaartocht.

Wanneer u een bijzondere overnachting in Nederland boekt bij Marina Parcs kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven. Dit kan verschillen per jachthaven. Na een actieve dag op het water is niets fijner dan aanschuiven in het restaurant voor een goed verzorgde maaltijd. De kinderen spelen en maken vrienden op de speelplekken. In de mini-supermarkt haalt u gemakkelijk nog even de laatste boodschappen. Ook de verbinding met de grotere steden in Nederland is goed. 

🛏️ Waar boek ik een bijzondere overnachting in Nederland?

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere overnachting in Nederland heeft u bij Marina Parcs een ruime keuze. Slapen op een boot op de oudste woonboot van Nederland? Of in een havenlodge of waterbubbel? Bekijk al onze accommodaties en beleef een bijzondere overnachting in Nederland.

🙋 Tips voor origineel overnachten in Nederland

Origineel overnachten in Nederland doet u zeker bij Marina Parcs. Bij alle accommodaties overnacht u in een jachthaven, het water is dan ook nooit ver weg. Onze accommodaties zijn zelfstandige accommodaties waarbij u gebruik kunt maken van de faciliteiten in de jachthaven. Vind eenvoudig uw originele overnachting in Nederland met een accommodatie van Marina Parcs.

🌊 Wat is een leuke plek voor bijzonder overnachten in de natuur in Nederland?

Bijzonder overnachten in de natuur in Nederland doet u bij Marina Parcs tijdens een vakantie aan het water. Vanwege de ligging van onze accommodaties in een jachthaven is het water altijd dichtbij. Sommige vakantiehuizen bevinden zich zelfs óp het water. Onze accommodaties zijn dé plek voor bijzonder overnachten in de waterrijke natuur die Nederland zo kenmerkt.

❓ In welke accommodatie beleef ik een unieke overnachting in Nederland?

Geniet van een unieke overnachting in Nederland in onze safaritenten, tiny wagons, chalets op het water, waterbubbels, havenlodges of woonboot. Een prachtig uitzicht over het water, back-to-basic of een authentieke inrichting, de accommodaties van Marina Parcs bieden stuk voor stuk een unieke overnachting in Nederland.

🤩 Waar boek ik een bijzondere vakantie in Nederland?

Ook als u een bijzondere vakantie in Nederland wilt beleven kunt u terecht bij Marina Parcs. Of u nu een last minute vakantie, zomervakantie of weekend weg wilt. Bij ons kunt u bijzonder overnachten met uw gezin in Nederland. Ga het water op, verken de groene omgeving, of duik het bruisende leven van Amsterdam in.

🏠 Hoe vind ik bijzondere accommodaties in Nederland?

Bijzondere accommodaties in Nederland vindt u bij Marina Parcs. Uw ideale bijzondere accommodatie, geschikt voor maximaal 7 personen, vindt u eenvoudig via de filtering in de zoek & boek. Zoek op locatie, faciliteiten of accommodatietype. Zie de beschikbare data en vindt uw ideale bijzondere accommodatie in Nederland.