1. Accommodaties aan en op het water
  2. Geschikt voor 2 tot 7 personen
  3. Authentieke uitstraling

Bijzonder overnachten in Nederland

Wilt u graag een keer bijzonder overnachten? Nederland kent verschillende plekjes waar u op een leuke en originele manier vakantie viert. Marina Parcs beschikt over vele bijzondere overnachtingen in Nederland waaronder een verblijf in woonboot De Zwerver of in een omgebouwde schaftkeet. U hoeft dus niet altijd ver te reizen voor een unieke vakantie. Alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs bevinden zich dicht bij het water en een aantal zelfs óp het water! De accommodaties bevinden zich dan ook in verschillende Nederlandse jachthavens. Elke accommodatie heeft zijn eigen charme en unieke eigenschappen.

Wilt u graag het ultieme vrijheidsgevoel beleven? Kies dan voor een tiny wagon waar u de geluiden van de natuur hoort en met enkele stappen aan het water staat. En als u graag op het water wilt verblijven kunt u kiezen voor een havenlodge, waterbubbel, chalet of de oudste woonboot van Nederland. De waterrijke omgeving van de verschillende Nederlandse jachthavens is ideaal voor de watersport- en natuurliefhebber. U kunt gemakkelijk gaan varen, zeilen of kitesurfen op een van de vele wateren. Alle accommodaties zijn individueel maar gelijkwaardig gestyled. Hierdoor geeft Marina Parcs een eigen en persoonlijke draai aan uw originele overnachting. Bekijk snel alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs en boek een bijzondere overnachting in Nederland!

⭐ Bijzondere overnachtingen in Nederland aan het water

⭐ Authentieke uitstraling en persoonlijke draai

⭐ Bijzondere accommodaties geschikt voor 2 t/m 7 personen 

⭐ Gelegen in Almere, Amsterdam, Ermelo, Lelystad, Monnickendam en Naarden

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
Bekijk de mogelijkheden voor een bijzonder weekend weg

Kies uw bijzondere overnachting

Bijzondere overnachting in Nederland

Bij Marina Parcs kunt u bijzondere overnachtingen in Nederland beleven in diverse accommodaties geschikt voor 2 tot 7 personen. De jachthaven in Naarden beschikt over drie typen accommodaties; woonboot De Zwerver, tiny wagons en havenlodges voor 5 of 6 personen. Marina Parcs heeft in de jachthaven van Almere vijf typen bijzondere accommodaties; waterbubbels, tiny wagons, chalets, een duinlodge en safaritenten voor 2, 5 en 6 personen. In de jachthaven van Amsterdam en van Lelystad liggen havenlodges voor 4, 5 of 6 personen. Gaat u voor de authentieke uitstraling van de oudste woonboot van Nederland of voor het heerlijk deinende gevoel van het water in de havenlodges of waterbubbels? Met een originele overnachting aan het water geniet u onder meer van de zwemmende meerkoeten, eenden en vissen. Bewonder de grote schepen die langsvaren en huur ook zeker eens een bootje voor een vaartocht.

Wanneer u een bijzondere overnachting in Nederland boekt bij Marina Parcs kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven. Dit kan verschillen per jachthaven. Na een actieve dag op het water is niets fijner dan aanschuiven in het restaurant voor een goed verzorgde maaltijd. De kinderen spelen en maken vrienden op de speelplekken. In de mini-supermarkt haalt u gemakkelijk nog even de laatste boodschappen. Ook de verbinding met de hoofdstad van Nederland, Amsterdam is goed. Vanuit de jachthavens in Naarden, Almere, Monnickendam en Amsterdam staat u met een goed half uur in het hart van deze levendige stad.

Sfeerimpressie van onze bijzondere accommodaties