Marina Parcs
Boek uw unieke overnachting aan het water
Marina Parcs

Informatie Jachthaven Naarden

Inhoudsopgave

Adres

Jachthaven Naarden
ijsselmeerweg 3
1411 AA Naarden

Parkeren

Gratis parkeren op het parkeerterrein van de jachthaven via de ingang ijsselmeerweg. Het haventerrein is toegankelijk via de voetgangersentree.

Aankomst & Vertrek

zelf check-in

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 en 19.00.
Uitchecken tot 1000.

Omdat onze accommodaties op het terrein van de jachthaven staan,  hebben wij geen receptie. U ontvangt een week voor aankomst een email met aankomstgids en alle check-in gegevens. U kunt ons telefonisch altijd bereiken voor vragen of indien u hulp nodig heeft met het inchecken.

Controleert u bij aankomst in uw accommodatie of alle inventaris aanwezig is en of uw verblijf schoon is. Is dit niet zo, meldt u dit dan op de aankomst dag bij ons, dan kunnen wij het voor u oplossen.

De accommodatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur. U dient uw accommodatie op uw vertrekdag voor 10.00 uur 's ochtends conform de huisregels op te leveren.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomst- en vertrektijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan, zoals een dweil, schuursponsje, vuilniszak, toiletrol, afwasborstel met sachet afwasmiddel en allesreiniger.

Eindschoonmaak

Voor uw aankomst wordt de accommodatie gecontroleerd - door de eigenaar of door één van onze plaatselijke servicemedewerkers - of de vakantiewoning ook netjes schoon gemaakt is. Er zijn echter zaken waar noch wij verantwoordelijk voor kunnen worden gehouden. Daarbij kan het gaan om:
- spinnenwebben, ook als het huis na de vorige huurders is schoongemaakt. Dit kan niet helemaal worden voorkomen omdat spinnenwebben elk uur kunnen ontstaan

Als vakantiegast bent u zelf verantwoordelijk voor het volgende, dat dus niet bij de eindschoonmaak van Marinaparcs is inbegrepen. Laat uw accommodatie bezemschoon achter. Dat wil zeggen:

- afwassen 
- indien bijgeboekt linnengoed afhalen (blauwe kussenmoltons en matrasmoltons niet afhalen)
- opbergen van kussens van tuinmeubels 
- vuilnisbakken legen en lege flessen wegbrengen e.d. in de daarvoor bestemde containers deponeren.
- verwijderen van huisdierharen

Afval

De jachthaven is onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit staat voor milieubewust en duurzaam ondernemen. Wij vragen u als gast om ons daarbij te helpen. Direct naast het havenkantoor hebben we een mileutuin. Daar kunt u al uw restafval, glas en papier gescheiden inleveren. 

Er is ook een container te vinden bij de bezoekersingang.

Plattegrond Jachthaven

Plattegrond Jachthaven