Marina Parcs

Informatie Marina Muiderzand

Adres

Marina Muiderzand
Ijmeerdijk 4
1361 AA Almere

Parkeren

  • Per accommodatie t/m 2 personen is er één parkeerplaats beschikbaar.
  • Per accommodatie van 4- 6  personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Allen bevinden zich nabij uw accommodatie. Overige auto's kunnen op de parkeerplaats buiten de slagboom geparkeerd worden.

Aankomst & Vertrek

zelf check-in

Inchecken is mogelijk tussen 16.00 en 19.00
Uitchecken tot 10.00

Omdat onze accommodaties op het terrein van Marina Muiderzand staan, hebben wij geen receptie. U ontvangt een week voor aankomst een email met aankomstgids en alle check-in gegevens. U kunt ons telefonisch altijd bereiken voor vragen of indien u hulp nodig heeft met het inchecken.

Controleert u bij aankomst in uw accommodatie of alle inventaris aanwezig is en of uw verblijf schoon is. Is dit niet zo, meldt u dit dan op de aankomst dag bij ons, dan kunnen wij het voor u oplossen.

De accommodatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur. U dient uw accommodatie op uw vertrekdag voor 10.00 uur 's ochtends conform de huisregels op te leveren.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomst- en vertrektijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan, zoals een dweil, schuursponsje, vuilniszak, toiletrol, afwasborstel met sachet afwasmiddel en allesreiniger.

Eindschoonmaak

Voor uw aankomst wordt de accommodatie gecontroleerd - door de eigenaar of door één van onze plaatselijke servicemedewerkers - of de vakantiewoning ook netjes schoon gemaakt is. Er zijn echter zaken waar noch wij verantwoordelijk voor kunnen worden gehouden. Daarbij kan het gaan om:
- spinnenwebben, ook als het huis na de vorige huurders is schoongemaakt. Dit kan niet helemaal worden voorkomen omdat spinnenwebben elk uur kunnen ontstaan

De eindschoonmaak van de vakantiewoning neemt ca. 1-3 uur in beslag, afhankelijk van de grootte van de accommodatie.

Als vakantiegast bent u zelf verantwoordelijk voor het volgende, dat dus niet bij de eindschoonmaak van Marinaparcs is inbegrepen. Laat uw accommodatie bezemschoon achter. Dat wil zeggen:

- afwassen 
- indien bijgeboekt linnengoed afhalen (blauwe kussenmoltons en matrasmoltons niet afhalen)
- opbergen van kussens van tuinmeubels 
- vuilnisbakken legen en lege flessen wegbrengen e.d. in de daarvoor bestemde containers deponeren.
- verwijderen van huisdierharen

Afval

Marina Muiderzand is onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit staat voor milieubewust en duurzaam ondernemen. Wij vragen u als gast om ons daarbij te helpen. Er zijn 2 perscontainers op het terrein, bij de slagboom is een perscontainer te vinden. 

Papier, glas, batterijen, afgewerkte olie of ander chemisch afval kunt u kwijt op het milieuplein naast de botenlift of daarvoor andere aangegeven plaatsen. Kijk op de afvalwijzers die u op de haven overal aantreft

Natura 2000 - Respect voor Natuur

Marina Muiderzand ligt midden in een natura 2000 gebied. Dit is een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden op het grondgebied van de lidstaten van de Europese Unie. Dit netwerk vormt de hoeksteen van het beleid van de EU voor behoud en herstel van biodiversiteit. Natura 2000 is niet enkel ter bescherming van gebieden (habitat), maar draagt ook bij aan soortenbescherming.