1. Accommodaties in een jachthaven
  2. Amsterdam, Almere, Lelystad en Naarden
  3. Bijzondere overnachtingen
 

Jachthavens Marina Parcs

Marina Parcs beschikt over diverse accommodaties in jachthavens in Amsterdam, Almere, Lelystad en Naarden. Hier boekt u een heerlijk verblijf aan het water. Geniet van uw vakantie in een havenlodge, chalet, safaritent, tiny wagon of woonboot. Als dát geen unieke vakantie is! Tijdens uw vakantie aan het water in een jachthaven kunt u vele watersporten beoefenen waaronder; zeilen, kiten, surfen, suppen, vissen of gewoon een heerlijke duik in het frisse water. Maar ook buiten het water valt genoeg te beleven. Alle jachthavens van Marina Parcs liggen op korte afstand van de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. In Amsterdam kunt u natuurlijk goed shoppen of een terrasje pakken, of bijvoorbeeld het Rijksmuseum bezoeken.

 
 

Sfeerimpressie van de jachthavens

 

Hier vindt u onze jachthavens:

Almere - Marina Muiderzand

Water, boten en strand... Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water en varen. Snelle wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord!

Marina Muiderzand, gelegen tegen de duinen van Almere, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Na een lange dag op het water kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de haven, om vervolgens 's avonds heerlijk te slapen in uw safaritent, duinlodge, tiny wagon, waterbubbel of chalet!

 
 

Amsterdam - Tineke Bakker

Marina Parcs biedt unieke overnachtingen aan in deze kleine gezellige jachthaven in Amsterdam. Genieten van de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum.

Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (3, 14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

 
 

Naarden - Jachthaven Naarden

Een park, bos en haven tegelijk, dat is Jachthaven Naarden! Een groen, bosrijk havenpark aan het Gooimeer, vlakbij het chique design- en kunststadje Naarden Vesting. Een heerlijke plek voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Welkom in Jachthaven Naarden!

Jachthaven Naarden, gelegen in het prachtige Naarderbos, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Met het openbaar vervoer bent u binnen 30 minuten in Amsterdam!

 
 

Lelystad - Deko Marina

De Outletstore Bataviastad is slechts op 1 km verwijderd van de jachthaven. Geniet van een dag shoppen en de vele horeca. U kunt gratis parkeren in de haven en u kunt er fietsen huren. Eigen vervoer is een must om dit ‘nieuwe land’ te ontdekken.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten & drinken (restaurant en bar) – terras – bootverhuur - wasserette – fietsen – goede sanitaire voorzieningen – gratis wifi – speelplekken voor de kids – BBQ- zeilevenementenstrand, en nog veel meer.