1. Accommodaties in een jachthaven
  2. Amsterdam, Almere, Heeg, Lelystad, Monnickendam, Mookerplas, Naarden, Uitgeest en Volendam
  3. Bijzondere overnachtingen
 

Jachthavens Marina Parcs

Marina Parcs beschikt over diverse accommodaties in jachthavens in Amsterdam, Almere, Lelystad, Naarden en Volendam. Hier boekt u een heerlijk verblijf aan het water. Geniet van uw vakantie in een havenlodge, chalet, safaritent, tiny wagon of woonboot. Als dát geen unieke vakantie is! Tijdens uw vakantie aan het water in een jachthaven kunt u vele watersporten beoefenen waaronder; zeilen, kiten, surfen, suppen, vissen of gewoon een heerlijke duik in het frisse water. Maar ook buiten het water valt genoeg te beleven. Alle jachthavens van Marina Parcs liggen op korte afstand van de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. In Amsterdam kunt u natuurlijk goed shoppen of een terrasje pakken, of bijvoorbeeld het Rijksmuseum bezoeken.

 
 

Sfeerimpressie van de jachthavens

 

Hier vindt u onze jachthavens:

Almere - Marina Muiderzand

Water, boten en strand... Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water en varen. Snelle wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord!

Marina Muiderzand, gelegen tegen de duinen van Almere, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Na een lange dag op het water kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de haven, om vervolgens 's avonds heerlijk te slapen in uw safaritent, duinlodge, tiny wagon, waterbubbel, chalet of havenlodge!

 
 

Amsterdam - Tineke Bakker

Marina Parcs biedt unieke overnachtingen aan in deze kleine gezellige jachthaven in Amsterdam. Genieten van de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum.

Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (3, 14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

 
 

Volendam - Marina Volendam

Marina Volendam is een van de modernste jachthavens in Nederland en is gelegen in het pittoreske dorpje Volendam. In 2007 is de jachthaven geopend en zij beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en/of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt heel centraal direct aan het Markermeer, nabij het IJsselmeer. Dit is de ideale uitvalbasis voor watersporters.

 
 

Middelaar - Marina Mookerplas

Water, boten en strand en natuur... Marina Mookerplas heeft alles voor liefhebbers van water en heeft een geweldig uitzicht over de Mookerplas. Je hebt om je vakantiegevoel helemaal compleet te maken een eigen zwembad voor je deur. Zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord!

Marina Mookerplas, gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerheide op de grens met Duitsland en dicht bij Nijmegen biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Marina Mookerplas is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de mooie omgeving maar zeker ook om allerlei leuke uitstapjes te maken zowel voor jong als oud!

 
 

Uitgeest - De Meerparel

Onbezorgd vakantie vieren aan het water: daarvoor ga je naar vakantiepark de MeerParel! Deze sfeervolle waterwoningen liggen aan het prachtige Uitgeestermeer en zijn een mooie bestemming voor iedereen die op een verzorgde vakantie in Nederland wil. In de omgeving van vakantiepark de MeerParel vind je volop natuur, verschillende stranden, leuke steden en mogelijkheden voor historische en culturele uitstapjes. Vakantiepark De MeerParel in Uitgeest is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die graag op ontdekkingstocht gaat of gewoonweg wil ontspannen; op en aan het water!

 
 

Naarden - Jachthaven Naarden

Een park, bos en haven tegelijk, dat is Jachthaven Naarden! Een groen, bosrijk havenpark aan het Gooimeer, vlakbij het chique design- en kunststadje Naarden Vesting. Een heerlijke plek voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Welkom in Jachthaven Naarden!

Jachthaven Naarden, gelegen in het prachtige Naarderbos, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren. Met het openbaar vervoer bent u binnen 30 minuten in Amsterdam!

 
 

Monnickendam - Marina Monnickendam

De jachthaven Marina Monnickendam biedt toegang tot het Markermeer, de Gouwzee en het Monnickerdammergat. Hier kunt u heerlijk varen. Maar u staat ook met slechts vijf minuten fietsen in het oude stadscentrum van het pittoreske Monnickendam.

In de jachthaven van Monnickendam kunt u overnachten in een 4-persoons havenlogde van Marina Parcs. In de jachthaven kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen zoals een BBQ-plaats, speeltuin, fiets- en bootverhuur en watersportwinkel. Even genieten van alle rust maar tegelijkertijd niet ver verwijderd van Amsterdam, gelegen op 15 km afstand.

 
 

Lelystad - Deko Marina

De Outletstore Bataviastad is slechts op 1 km verwijderd van de jachthaven. Geniet van een dag shoppen en de vele horeca. U kunt gratis parkeren in de haven en u kunt er fietsen huren. Eigen vervoer is een must om dit ‘nieuwe land’ te ontdekken.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten & drinken (restaurant en bar) – terras – bootverhuur - wasserette – fietsen – goede sanitaire voorzieningen – gratis wifi – speelplekken voor de kids – BBQ- zeilevenementenstrand, en nog veel meer. 

 
 

Heeg - Hoora Haven

In de gezellige jachthaven van Hoora Watersport zijn vier comfortabele Havenlodges beschikbaar. Deze luxe huisboten voor 2-4 personen liggen afgemeerd in de haven met uitzicht op de langsvarende boten in het watersportdorp Heeg. Op het grasveld staat een picknicktafel klaar voor een gezellige borrel of barbecue. De Havenlodges zijn geschikt voor korte of langere vakanties en te combineren met de huur van een zeilboot, elektrische sloep, sup-boards en andere buitensportactiviteiten zoals de E-step Fat Max, 7 persoons Picknick-fiets, zeillessen en de jeugd kan in onze snelle Fusion leren zeilen.

Heeg is een gezellig dorp met diverse restaurants en winkels. Een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar bijvoorbeeld Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer.