Marina Parcs
Last minute vakantie Nederland

Last minute vakantie Nederland

 • Last minute op vakantie
 • Unieke accommodaties in Nederland
 • Gelegen in een jachthaven

Last minute vakantie in Nederland

Heeft u plots een lang weekend of een paar dagen vrij en wilt u last minute op vakantie in Nederland? Marina Parcs biedt verschillende leuke accommodaties, ideaal voor een last minute vakantie aan het water. Van september t/m maart kunt u iedere dag aankomen en vertrekken en in het voorjaar en in de zomer kunt u een weekend, midweek of week verblijven in een last minute huisje in Nederland. Slaap op een boot in onze havenlodges, overnacht in een verbouwde schaftkeet of kom glamperen aan het water in onze ingerichte tent. Kies voor een verblijf in de jachthaven van Amsterdam, Almere, Naarden, Lelystad, Lemmer, Ermelo, Heeg, Middelaar, Monnickendam, Uitgeest of Volendam. Of verblijf op de Veluwe in Ermelo. U geniet altijd van uw last minute vakantie aan het water. De keuze is reuze voor uw last minute vakantie in Nederland bij Marina Parcs.

Welk last minute huisje aan het water huurt u?

Welk last minute huisje aan het water huurt u?

 

Een vakantiehuis last minute huren

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiehuis last minute te huren bij Marina Parcs ervaart u een bijzondere vakantie aan het water. De accommodaties bieden plaats aan 2 tot 7 personen en zijn allen gelegen op, aan of nabij het water in een Nederlandse jachthaven. Geniet van comfortabele voorzieningen als een eigen badkamer, een (dak)terras met schitterend uitzicht, ingerichte keuken en fijne bedden. Tijdens uw last minute vakantie staan de faciliteiten in de jachthaven ook tot uw beschikking. Zo is er een sanitairgebouw, wasserette, gemeenschappelijke kookruimte, restaurant, speelplaats en zwemmogelijkheden. De aanwezige faciliteiten kunnen uiteraard verschillen per jachthaven. Met wie geniet u in ons last minute huisje in Nederland?

Sfeerimpressie van onze last minute huisjes aan het water

 

Omgeving van uw last minute vakantiehuis in Nederland

U bent natuurlijk erg dicht bij het water, dan moet u natuurlijk wel een vaartocht maken. Kom met uw eigen boot of huur een boot in de jachthaven en vaar het IJsselmeer, Markermeer of Gooimeer op! Of ontdek Amsterdam vanuit uw boot en vaar door de Amsterdamse grachtengordel. Vergeet ook zeker niet om even aan te meren en een hapje en drankje te nuttigen op een terrasje. Heeft u even genoeg van het water? Ontdek het vestingstadje Naarden, bezoek het Dolfinarium in Harderwijk of ga terug in de tijd en struin over de historische markt en langs oud-hollandse huisjes in Volendam. Geniet van een last minute vakantie in Nederland bij Marina Parcs.

 
 

Accommodaties van Marina Parcs

 • Havenlodges
 • Chalets
 • Waterbubbels
 • Safaritenten
 • Tiny wagons
 • Woonboot
 

Jachthavens in Nederland

 • Flevoland (Almere & Lelystad)
 • Noord-Holland (Amsterdam, Monnickendam, Naarden, Uitgeest & Volendam)
 • Gelderland (Ermelo)
 • Limburg (Middelaar)
 • Friesland (Heeg, Lemmer & Zuidwest-Friesland)
 
 
 

💑 Wat is een leuke last minute vakantie in Nederland voor 2 personen?

Een tiny house huren is erg leuk voor een last minute vakantie in Nederland voor 2 personen. Onze tiny wagons en waterbubbels bieden plaats aan maximaal 2 personen en beschikken over basisvoorzieningen. In dit last minute vakantiehuisje voor 2 personen heeft u echt even de tijd voor goede gesprekken, spelletjes en ontspanning.

🐾 Waar boek ik een last minute vakantie in Nederland met de hond?

Wij begrijpen dat ook uw hond niet mag ontbreken tijdens uw last minute vakantie in Nederland. Uw hond en u zijn in een aantal accommodaties van harte welkom. U kunt kiezen uit een tiny wagon, havenlodge, waterbubbel, chalet of duinhuis. Tijdens uw last minute vakantie in Nederland is 1 hond per accommodatie toegestaan.

🇳🇱 Tips voor een last minute weekend weg in Nederland?

Wanneer u graag last minute een weekend weg wilt in Nederland kunt u voor een bijzonder weekend weg bij ons een accommodatie boeken. Met een last minute vakantie bij Marina Parcs bevindt u zich vrijwel altijd in de omgeving van Amsterdam, maar ook een last minute vakantie naar de Veluwe is mogelijk.

🏡 Welk last minute huisje in Nederland kan ik boeken?

Ook last minute een huisje huren in Nederland kan bij Marina Parcs. Het grootste gedeelte van onze accommodaties bestaat uit huisjes aan het water. Van september t/m maart kunt u elke dag in- en uitchecken en zelf de duur van uw verblijf bepalen. Zo boekt u écht een last minute huisje in Nederland.