Marina Parcs
Vakantie op een woonboot

Vakantie op een woonboot

  • Een woonboot huren op vakantie
  • In de jachthaven van Naarden
  • Oudste woonboot van Nederland

Vakantie op een woonboot

Bent u op zoek naar een unieke overnachting in Nederland? Marina Parcs beschikt over de oudste woonboot van Nederland en u kunt hier gewoon in overnachten! Hoe gaaf is dat? Een woonboot huren tijdens uw vakantie kan in Noord-Holland; in de jachthaven van Naarden. Naast uw unieke vakantie op een woonboot kunt u ook nog eens gebruik maken van alle faciliteiten van de jachthaven. Neem een duik in het natuurzwembad, relax op het zandstrand of sla een balletje op de golfbaan. Een woonboot huren tijdens uw vakantie bij Marina Parcs is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Noord-Holland te ontdekken. U vaart in no-time naar het IJmeer, Markermeer, IJsselmeer of de Randmeren. Liever de omgeving op het vaste land ontdekken? Bewonder het vestingstadje Naarden of ga een dagje eropuit naar onze hoofdstad; Amsterdam.

Waarom een woonboot huren tijdens uw vakantie?

  • Unieke overnachting
  • U slaapt op het water
  • Diverse faciliteiten in de jachthaven
  • Geschikt voor maar liefst 7 personen
  • Vlak bij onze hoofdstad Amsterdam
  • Oudste woonboot van Nederland
  • Authentieke uitstraling

Een woonboot huren op vakantie

Wanneer u een woonboot op vakantie huurt bent u van alle gemakken voorzien. De woonboot is geschikt voor maximaal 7 personen; ideaal voor een familie- of vriendenuitje. De woonboot beschikt onder andere over drie slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, twee moderne badkamers en wifi. Tijdens uw vakantie op een woonboot kunt u op uw privé terras heerlijk een kopje koffie drinken en genieten van het prachtige uitzicht over de jachthaven. De woonboot heeft een zeer authentieke uitstraling; bijzonder overnachten was nog nooit zo leuk! U hoeft zich ook zeker niet te vervelen wanneer u op vakantie een woonboot huurt. De woonboot is namelijk gelegen in de jachthaven van Naarden; u kunt hier gebruik maken van alle faciliteiten. Schuif aan in het restaurant, huur een bootje of relax op het strand. 

Ontdek de omgeving van Naarden

Wilt u een dagje eropuit? Binnen 25 autominuten bent u al in Amsterdam. Struin door de gezellige straatjes, drink een kopje koffie op het terras of bezoek De 9 Straatjes van Amsterdam om lekker te shoppen. Of huur in de jachthaven fietsen en bezoek de pittoreske stad Naarden. U gaat even terug in de tijd wanneer u de bijzondere monumenten bewonderd. Gaan de kids ook mee tijdens uw vakantie op een woonboot? De kinderen klimmen en klauteren in de speeltuin en maken nieuwe vakantievriendjes. Of neem ze mee naar Speelpark Oudvalkeveen; van indoor speeltuin tot bioscoop. U vindt het hier allemaal!