Marina Parcs
Waterbubbels

Waterbubbels

  • Bijzondere overnachting op het water
  • Geschikt voor 2 personen
  • Gelegen in de jachthaven van Almere

Waterbubbels

Wij kunnen u bijna horen denken, overnachten in een waterbubbel op het water, wat is dat nu weer? Dat is één van de vele bijzondere overnachtingsmogelijkheden van Marina Parcs. Deze waterbubbel op het water, welke ook wel eens een podge wordt genoemd, is geschikt voor twee personen. Een overnachting in dit lieflijk houten huisje aan het water mag zeker niet ontbreken op uw bucketlist. Geniet in deze waterbubbels van de eenvoud en de rust op het water, zo kunt u optimaal genieten samen met uw geliefde. Dankzij de deining van het water zult u heerlijk slapen in de waterbubbel. U vindt deze waterbubbels 'gewoon' in Nederland en wel in Almere bij Jachthaven Marina Muiderzand. Wanneer streept u deze overnachting in een waterbubbel in Almere van uw lijstje?

Slapen in een waterbubbel

Wanneer u kiest voor een overnachting in een waterbubbel van Marina Parcs beschikt u over een praktisch ingericht vakantiehuisje. Zo slaapt u in een tweepersoonsbed met een bedstee achtige uitstraling. Wanneer u ‘s ochtends wakker wordt kunt u een kopje koffie of thee zetten en deze in alle rust drinken op de vlonder van de waterbubbel. Dankzij de verwarming is het ook in de winter comfortabel om te slapen in een waterbubbel. Voor het gebruik van de douche en toilet kunt u terecht bij de sanitairgebouwen in de Jachthaven Marina Muiderzand. Geniet van het gevoel van kamperen op het water en natuurlijk van het schitterende uitzicht.

Sfeerimpressie van de waterbubbels

Verken de omgeving

Tijdens uw overnachting in een waterbubbel op het water kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven. Relax bij Strandbad Duin, laat u culinair verrassen in het restaurant of zoek een plekje langs het water om in alle rust te vissen. Ook kunt u fietsen of een bootje huren om de waterrijke omgeving te verkennen. U vaart zo het IJmeer of Markermeer op en kunt een bezoekje brengen aan het bijzondere forteiland Pampus. Vanuit Almere bent u binnen korte tijd in Amsterdam (22 km), Naarden (8 km) of Lelystad (33 km) waar u musea of andere bezienswaardigheden kunt bewonderen. Heeft u behoefte aan iets meer spanning en avontuur? Ook het attractiepark Walibi is goed bereikbaar, waar u een enerverende dag beleeft in de achtbanen en andere attracties. Na een heerlijke dag is niets fijner dan ontspannen bij uw waterbubbel op het water.