1. Mini vakantie in Nederland
  2. Bijzonder overnachten
  3. Gelegen in diverse jachthavens

Korte vakantie in Nederland

Even een paar dagen ertussenuit? Dan is een korte vakantie in Nederland ideaal! Een korte vakantie kan betekenen dat u een (lang) weekend weg gaat of misschien wel een midweek. Bij Marina Parcs boekt u een bijzondere korte vakantie in Nederland op een van onze unieke locaties. Doordat onze accommodaties in verschillende jachthavens in Nederland liggen overnacht u bij het water of in sommige gevallen zelfs op het water. U boekt een korte vakantie in Nederland romantisch met z'n tweeën of met maximaal 7 personen voor een verblijf op onze woonboot. Één ding is zeker, u bent er even helemaal tussenuit als u boekt bij Marina Parcs en dat op een originele manier! Wie neemt u mee voor een mini vakantie in Nederland?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Onze locaties voor een korte vakantie in Nederland

Tijd voor een mini vakantie in Nederland

Een mini vakantie kan altijd toch? Hoe leuk is het als u tijdens deze dagen verblijft in een unieke accommodatie. Met 2 personen kunt u bijvoorbeeld overnachten in een drijvende waterbubbel of een knusse tiny wagon. Ook met 4 tot 6 personen kunt u overnachten op het water in een chalet of een van de havenlodges. Liever een mini vakantie in Nederland op het droge? Ontdek dan glamping bij Marina Parcs en boek een van onze safaritenten, geschikt voor 2 tot 6 personen. Waar u ook naartoe gaat voor een korte vakantie in Nederland, in de jachthavens zijn diverse voorzieningen aanwezig voor een aangename vakantie.

Marina Parcs

  1. Uniek overnachten
  2. Voor 2 tot 7 personen
  3. Accommodaties aan of op het water
  4. Huisdiervriendelijk
  5. Veel watersportmogelijkheden
 

Tips voor een korte vakantie in Nederland

U wilt natuurlijk uw korte vakantie in Nederland optimaal benutten. Dat betekent dat u vast een aantal leuke uitjes wilt ondernemen. Hieronder geven wij u per locatie een aantal tips voor een mini vakantie in Nederland die u niet snel gaat vergeten.

Naarden - Deze oude vestingstad, uniek door de stervormige bouw, zit bomvol oude details en monumenten. Vaar over de gracht voor een unieke beleving. Tip: maak ook een tocht over het Naardermeer en ervaar een oase van rust.
Amsterdam - De beste manier om Amsterdam te ontdekken is tijdens een wandeling. Onderweg komt u langs dat ene leuke boetiekje, ontdekt u misschien wel de bijzondere tiny houses of staat u ineens voor een manege. Laat u verrassen!
Almere - Het leuke van Almere is dat waar u ook bent er altijd een strand(je) in de buurt is. Dus zoek na een dagje shoppen of cultuur snuiven even de verkoeling op bij het water.
Volendam - Neem vanaf De Dijk in dit bekende visserdorp een zijstraatje en ontdek het zogenaamde 'Doolhof'. Uw bezoek is uiteraard niet compleet zonder dat u een visje heeft gegeten. Broodje paling of liever een portie kibbeling?
Monnickendam - Klein maar fijn, in Monnickendam is alles dichtbij. Van de Speeltoren, het oudste gebouw van de stad, loopt u richting de haven, het startpunt voor een dagje uit op het Markermeer.

Bij Marina Parcs kunt u ook last minute een korte vakantie in Nederland boeken. Een paar dagen genieten en u komt compleet ontspannen weer thuis. Een mini vakantie in Nederland, wij verwelkomen u graag.

Boek een korte vakantie in Nederland
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.