Marina Parcs
Korte vakantie Nederland

Korte vakantie Nederland

  • Mini vakantie in Nederland
  • Bijzonder overnachten
  • Gelegen in diverse jachthavens

Korte vakantie in Nederland

Even een paar dagen ertussenuit? Dan is een korte vakantie in Nederland ideaal! Een korte vakantie kan een (lang) weekend weg zijn of misschien wel een midweek. Bij Marina Parcs boekt u een bijzondere korte vakantie in Nederland op een van onze unieke locaties. Doordat onze accommodaties in verschillende jachthavens in Nederland liggen overnacht u bij het water of in sommige gevallen zelfs op het water. U boekt een korte vakantie in Nederland romantisch met z'n tweeën of met maximaal 7 personen voor een verblijf op onze woonboot. Één ding is zeker, u bent er even helemaal tussenuit als u boekt bij Marina Parcs en dat op een originele manier! Wie neemt u mee voor een mini vakantie in Nederland?

 

Onze locaties voor een korte vakantie in Nederland

Tijd voor een mini vakantie in Nederland

Een mini vakantie kan altijd toch? Hoe leuk is het als u tijdens deze dagen verblijft in een unieke accommodatie. Met 2 personen kunt u bijvoorbeeld overnachten in een drijvende waterbubbel of een knusse tiny wagon. Ook met 4 tot 6 personen kunt u overnachten op het water in een chalet of een van de havenlodges. Liever een mini vakantie in Nederland op het droge? Ontdek dan glamping bij Marina Parcs en boek een van onze safaritenten, geschikt voor 2 tot 6 personen. Waar u ook naartoe gaat voor een korte vakantie in Nederland, in de jachthavens zijn diverse voorzieningen aanwezig voor een aangename vakantie.

Marina Parcs

  • Uniek overnachten
  • Voor 2 tot 7 personen
  • Accommodaties aan of op het water
  • Huisdiervriendelijk
  • Veel watersportmogelijkheden
 

Sfeerimpressie van een korte vakantie bij Marina Parcs ⬇️

Tips voor een korte vakantie in Nederland

U wilt natuurlijk uw korte vakantie in Nederland optimaal benutten. Dat betekent dat u vast een aantal leuke uitjes wilt ondernemen. Hieronder geven wij u een aantal tips voor een mini vakantie in Nederland die u niet snel gaat vergeten.

Naarden - Deze oude vestingstad, uniek door de stervormige bouw, zit bomvol oude details en monumenten. Vaar over de gracht voor een unieke beleving. 
Amsterdam - De beste manier om Amsterdam te ontdekken is tijdens een wandeling door de vele straatjes. Laat u verrassen!
Almere - Het leuke van Almere is dat waar u ook bent er altijd een strand(je) in de buurt is. Dus zoek na een dagje shoppen of cultuur snuiven even de verkoeling op bij het water.
Volendam - Neem vanaf De Dijk in dit bekende visserdorp een zijstraatje en ontdek het zogenaamde 'Doolhof'. En natuurlijk moet u hier een visje gegeten hebben. 
Monnickendam - Klein maar fijn, in Monnickendam is alles dichtbij. De haven is tevens het startpunt voor een dagje uit op het Markermeer.

Bij Marina Parcs kunt u ook last minute een korte vakantie in Nederland boeken. Een paar dagen genieten en u komt compleet ontspannen weer thuis. Een mini vakantie in Nederland, wij verwelkomen u graag.

 
 

Veelgestelde vragen over een mini vakantie bij Marina Parcs ⤵

🐶 Waar boek ik een korte vakantie met mijn hond?

Bij Marina Parcs! Een korte vakantie in Nederland is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. En dat snappen wij. Daarom zijn een aantal van onze accommodaties huisdiervriendelijk zodat uw trouwe viervoeter mee kan op uw mini vakantie

⛺️ Waar huur ik een ingerichte tent voor een korte vakantie?

Wanneer u een korte vakantie heeft gepland, is het wel zo fijn dat alles voor u klaar staat bij aankomst. Bij Marina Parcs huurt u eenvoudig een compleet ingerichte tent. Geniet van het comfort, direct vanaf de eerste minuut van uw mini vakantie in Nederland.