Marina Parcs
Midweek weg Nederland

Midweek weg Nederland

  • Even genieten aan het water
  • Accommodaties voor max. 7 personen
  • Verschillende locaties in Nederland

Midweek weg in Nederland

Wilt u een midweek weg in Nederland, maar weet u nog niet exact waarheen? Van Friesland tot Limburg en via de Veluwe naar Noord-Holland, bij Marina Parcs heeft u een ruime keuze voor een korte vakantie in Nederland. Een midweek weg in Nederland is ook ideaal om in korte tijd steeds een ander stukje van Nederland te verkennen. En zeker weten dat Nederland prachtig is. Bij Marina Parcs heeft u altijd de keuze uit een accommodatie aan of zeer dicht bij het water, echt een heerlijke plek voor een midweekje weg in Nederland.Β Wordt het een tiny wagon, een havenlodge of toch een safaritent? U bepaalt met wie, waar en hoe u geniet!

 

Midweekje weg in Nederland aan het water

Kiest u voor een midweekje weg in Nederland dan mag de keuze best eens vallen op een bijzondere accommodatie. Onze accommodaties bevinden zich op, aan of zeer dicht bij het water en dat water maakt uw midweek weg in Nederland al snel bijzonder. Het rustgevende geluid van het kabbelende water, de schitterende zonsondergang of de diversiteit aan schepen - geluk zit vaak in de kleine dingen. U kunt kiezen voor een back-to-basic verblijf, een accommodatie met comfortabele voorzieningen of kies voorΒ een glamping midweek weg in Nederland. Onze accommodaties bieden plaats aan gezelschappen t/m 7 personen en beschikken over een volledig eigen of een aantal gedeelde voorzieningen. Met wie geniet u tijdens een volgende midweek weg in Nederland aan het water?

Onze locaties voor uw midweek weg in Nederland

Tips voor uitjes tijdens uw midweek in Nederland

Met het water zo dichtbij, kunnen activiteiten op het water eigenlijk niet ontbreken. Ga vissen, varen, suppen of beoefen een andere watersport en geniet! Iedere jachthaven waar uw accommodatie zich bevindt, beschikt over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wilt u een midweek weg in Nederland met uw hond? In een aantal accommodaties is ook uw hond van harte welkom. Tijd voor een wandeling langs het water of zoek het bos op om samen te genieten. Een dagje winkelen of cultuur snuiven in de omliggende grote steden als Amsterdam, Nijmegen of Sneek is ook uitstekend mogelijk. Nederland kent ook vele musea die de waterrijke identiteit van ons land op verschillende manieren vertellen. Reuze interessant voor jong en oud!

 
 

βœ”οΈ Veilig online boeken
βœ”οΈ Contactloos inchecken