Marina Parcs
Tiny house huren Nederland

Tiny house huren Nederland

  • Tiny house overnachting
  • In Almere, Naarden en Ermelo
  • Gelegen aan het water

Tiny house huren in Nederland

Bent u op zoek naar zo’n leuke en hippe tiny house overnachting in Nederland? Tiny houses zijn er in veel verschillende vormen en luxe niveaus, met ieder haar eigen charme. Voor uw goedkope vakantie in Nederland kunt u een tiny house huren in Nederland. Zowel in Naarden als in Almere staan leuke tiny houses aan het water van Marina Parcs. In Ermelo vindt u tiny houses midden op de Veluwe. Wat dacht u van een tiny house op wielen? Deze tiny wagons zijn gerestylede schaftketens voorzien van diverse gemakken. Een tiny house overnachting bij Marina Parcs is ook mogelijk in onze waterbubbels; een houten podge drijvend óp het water! Uniek is het zeker, wanneer u kiest voor het huren van een tiny house in Nederland bij Marina Parcs. 

Bekijk de tiny houses in Almere, Naarden en Ermelo

Tiny house overnachting in Almere, Naarden of Ermelo

Bij Marina Parcs heeft u de keuze uit een tiny house op wielen of een tiny house op het water. Beide zijn met recht een bijzondere overnachting en ideaal voor een nachtje, weekend of midweek weg. De tiny wagons zijn gelegen in de jachthaven van Naarden en Almere of op de Veluwe en kennen verschillende uitvoeringen. In Almere kunt u kiezen uit de vrolijk in het waterthema beschilderde tiny wagons of de stijlvolle tiny wagons in grijstinten. In Naarden staan oranje-bruine tiny wagons die een uitzicht op het binnenwater van de jachthaven bieden. De tiny wagons beschikken over een stapelbed of een tweepersoonsbed, een kleine keukeninventaris, een verwarming en een terras met picknicktafel. Tevens kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en de sanitairgebouwen in de haven. 

Wilt u graag ervaren hoe het is om op het water te slapen, maar beschikt u niet over een eigen boot? Ons tiny house op het water, de waterbubbel, zorgt voor dit bijzondere gevoel. De houten lodge, gelegen in Almere, biedt eveneens plaats aan twee personen en is voorzien van een basisinrichting. Dankzij de ligging óp het water geniet u van de deining van de golven en een schitterend uitzicht over de jachthaven.

Sfeerimpressie van onze tiny houses

Faciliteiten en omgeving van de jachthavens

Wanneer u kiest voor een tiny house huren in Nederland in de jachthaven van Almere of Naarden kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten. Laat u verrassen door diverse hapjes en drankjes in het restaurant, huur een bootje en ga varen, speel een potje voetbal in de pannakooi of neem een duik in het water. Een tiny house huren in Nederland in de omgeving van Amsterdam betekent ook dat u vele leuke uitjes kunt maken. Madame Tussauds, het Paleis op de Dam of het Anne Frank huis bezoeken? Vanuit uw tiny house op wielen of het water is het slechts een half uurtje reizen naar de hoofdstad. Wanneer huurt u een tiny house overnachting bij Marina Parcs?

 
 

Jachthaven Naarden

Jachthaven Naarden in het Naarderbos is met ruim 1.200 ligplaatsen één van de grootste jachthavens van Nederland. De haven biedt veel sportief plezier.

Jachthaven Almere

Water, boten en strand... Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water en varen. Wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers, welkom!

Huisje op de Veluwe

Wilt u overnachten op de Veluwe en zoekt u hiervoor een bijzonder huisje op de Veluwe? Marina Parcs beschikt over een tiny wagon voor 2 personen!

Veelgestelde vragen over een tiny house in Nederland

✦ Wat is nu eigenlijk een tiny house in Nederland?

In Nederland zijn veel verschillende tiny houses, in allerlei soorten en maten, te vinden. Een tiny house in Nederland is een compact en klein huisje met vaak allerlei voorzieningen en slimme ruimte besparende oplossingen. Een tiny house is geschikt om in te wonen maar ook om te genieten van een duurzame vakantie. Bekijk onze mogelijkheden voor een last minute vakantie in Nederland en verblijf in een tiny house. 

✦ Wat is een tiny house vakantie?

Een tiny house vakantie is een vakantie in een compact huisje. Geniet van een vakantie in een tiny house op wielen wanneer u kiest voor onze tiny wagons. Of kies voor een tiny house aan het water en verblijf in onze waterbubbel. Beide accommodaties zijn kleine huisjes geschikt voor 2 personen met basis voorzieningen. Welk tiny house voor 2 personen heeft uw voorkeur? 

✦ Waar boek ik een tiny house overnachting?

Voor een overnachting in een tiny house heeft u bij Marina Parcs de keuze uit een tiny wagon in Naarden, Almere of Ermelo. Deze tiny houses zijn geschikt voor maximaal 2 personen en voor het sanitair en een kookgelegenheid kunt u gebruik maken van naastgelegen gemeenschappelijke voorzieningen. Back-to-basic genieten tijdens een tiny house overnachting bij Marina Parcs.