1. Geschikt voor 2 personen
  2. Gelegen in Almere en Naarden
  3. Uitzicht op het water

Tiny wagons

Bent u op zoek naar een overnachting voor 2 personen die net even iets anders is? Bekijk dan zeker eens de tiny wagons van Marina Parcs. De tiny wagons zijn voormalige schaftketens welke zijn omgebouwd tot een kleine maar praktisch ingerichte verblijfplaats. Dat is een keer iets anders dan in een bungalow of chalet overnachten. De tiny wagons van Marina Parcs zijn te vinden in de Jachthaven van Naarden en Jachthaven Marina Muiderzand in Almere. Huurt u een tiny wagon bij Marina Parcs dan is het water altijd dichtbij! Deze kleine huisjes aan het water zijn ideaal voor bijvoorbeeld een heerlijke watersportvakantie. Ga het water op en volg een lesje zeilen of kitesurfen of huur een sloep voor een vaartocht op het IJmeer, het Markermeer of het Gooimeer. Breng tijd met elkaar door en geniet van de prachtige omgeving!

 
 
Tinywagon Naarden
Tinywagon Naarden

Tiny wagons Naarden

Deze tiny wagons, geschikt voor 2 personen, vindt u aan het binnenwater van de Jachthaven Naarden.
Tinywagon Almere
Tinywagon Almere

Tiny wagons 1 tot 6 Almere

Deze vrolijk beschilderde tweepersoons tiny wagons vindt u op het catamaranstrand van Jachthaven Marina Muiderzand in Almere.

Tiny wagons 7 tot 10 Almere

Ook in de jachthaven van Almere kunt u overnachten in deze stijlvolle tiny wagons. Geniet van een verblijf aan het water.

Tiny wagons Ermelo

Deze Tiny wagons op de Veluwe staan in Ermelo en vlak bij het Veluwemeer. Erg leuk ze zijn gehuld in Veluwe stijl.
 

Overnachten in een tiny wagon

Even terug naar de basics en volop genieten van het water en de prachtige natuur tijdens een overnachting in een tiny wagon. De tiny wagons zijn praktisch ingericht, zo slaapt u in de tiny wagon in Almere in een stapelbed of tweepersoonsbed en in de tiny wagon in Naarden in een tweepersoonsbed. Zomers geniet u van een maaltijd of verfrissend drankje aan de picknicktafel op het terras van de tiny wagon. Maar ook in de winter is uw verblijf in een tiny wagon aangenaam dankzij de verwarming. Bij de tiny wagons in zowel Almere als Naarden maakt u gebruik van de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Bij een verblijf in een van de bontgekleurde tiny wagons in Almere kunt u in uw kleine huisje een kopje thee of koffie zetten. Voor het bereiden van een maaltijd kunt u gebruik maken van de gezamenlijke keuken. In de jachthaven kunt u slaapzakken huren voor €12,50 per stuk of u kunt deze uiteraard zelf meenemen. De tiny wagons in de Jachthaven Naarden beschikken over een kleine keuken met 2-pits kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Geniet van een gezellige overnachting in een tiny wagon van Marina Parcs.

Voorzieningen en omgeving van Almere

Kiest u voor het huren van een tiny wagon in Almere dan kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten in Jachthaven Marina Muiderzand. Vanuit de tiny wagons heeft u een prachtig uitzicht op het water en liggen de watersportmogelijkheden voor het grijpen. Ga bijvoorbeeld een eindje varen, zwemmen of kitesurfen. Naast de vele watersportmogelijkheden zijn er speelplekken voor de kinderen, een pannaveld, wasserette, mini-supermarkt en een heerlijk restaurant om te lunchen of dineren. 

Naast de mogelijkheden in de jachthaven en op het water zijn er ook diverse uitstapjes mogelijk op het land. Voor u een aantal uitjes op een rij:

  • Attractiepark Walibi Biddinghuizen 
  • Luchtvaart themapark Aviodrome
  • Fiets- & wandelroutes rondom de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen
  • Varen naar Forteiland Pampus

Voorzieningen en omgeving van Naarden

Met 1.200 ligplaatsen behoort de jachthaven in Naarden tot de grootste jachthavens van Nederland, hier zijn dan ook voldoende faciliteiten te vinden. In de mini-supermarkt kunt u boodschappen halen en de was kunt u doen in de wasserette. Zowel kinderen als ouders vinden verkoeling in het natuurzwembad en na een lange actieve dag kunt u aanschuiven bij Restaurant Porterhouse voor een heerlijke maaltijd, waar de kids zich tevens vermaken in de (water)speeltuin.

Een vakantie in Naarden biedt een ideale afwisseling tussen uitjes in de landelijke en de stadse omgeving. Voor u een aantal uitjes op een rij:

  • Kunst, design & cultuur in Naarden Vesting
  • Dagje winkelen in Amsterdam
  • Speelpark Oudvalkeveen
  • Dolfinarium in Harderwijk
 

Sfeerimpressie van onze tiny wagons