Marina Parcs
Bijzonder overnachten Amsterdam

Bijzonder overnachten Amsterdam

  • 4- en 6-persoons accommodaties
  • Vlak bij hartje Amsterdam
  • Uniek overnachten op het water

Bijzonder overnachten in Amsterdam

Hoe leuk is het om in plaats van een hotel een keer een unieke overnachting te boeken? Bijzonder overnachten in Amsterdam doet u op het water in de havenlodges van Marina Parcs. U vindt onze havenlodges in twee verschillende jachhavens in Amsterdam. In de Tineke Bakker Jachthaven liggen de 4-persoons havenlodges en in de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel de havenlodges geschikt voor 6 personen. Vanaf beide locaties bent u binnen afzienbare tijd in het centrum van Amsterdam. U kiest voor deze bijzondere overnachting in Amsterdam als u een rustigere locatie verkiest boven het levendige centrum, maar toch op korte afstand hiervan wilt verblijven. Het beste van twee werelden tijdens uw bijzondere overnachting in Amsterdam!

 
Vanaf
€ 335
2 nachten
2 personen

Havenlodge 4 persoons Amsterdam

Noord-Holland, Amsterdam
41NeeJaNee
  • Huisdiervrij
  • Privé Badkamer
  • Dakterras met uitzicht over de haven
 
Vanaf
€ 398
2 nachten
2 personen

Havenlodge+ 4-6 pers Amsterdam

Noord-Holland, Amsterdam
62NeeJaNee
  • Privé Badkamer
  • Huisdiervrij
  • Dakterras met uitzicht over de haven

Origineel overnachten in Amsterdam

Bijzonder overnachten in Amsterdam is altijd een goed idee! U kunt met maximaal 6 personen terecht in de havenlodges, maar u kunt ook romantisch met z'n tweeën een havenlodge boeken. Tijdens uw bijzondere overnachting in Amsterdam beschikt u over alles wat u nodig heeft. De havenlodges zijn uitgerust met 1 of 2 slaapkamers met daarnaast nog een extra slaapbank in de woonkamer. De kleine keuken is volledig uitgerust en de badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Bovenop uw havenlodge vindt u het dakterras vanaf waar u een heerlijk uitzicht over de haven heeft. Origineel overnachten in Amsterdam wordt niet veel beter dan dit!

In het kort:

⚓ Voor 4-6 personen
⚓ 1 of 2 slaapkamers
⚓ Volledig ingerichte keuken en eigen badkamer
⚓ Op korte afstand van Amsterdam
⚓ Huisdiervrij
⚓ Dakterras met uitzicht

Amsterdam ontdekken

U verkent eenvoudig het bruisende centrum tijdens een bijzondere overnachting in Amsterdam bij Marina Parcs. Vanaf de jachthaven waar u verblijft pakt u de trein of metro en bent u binnen een half uur in hartje Amsterdam. Breng hier een bezoek aan een van de vele musea, ga uitgebreid shoppen of struin langs de grachten. Amsterdam biedt vermaak voor meerdere dagen! Behalve overnachten op het water kunt u ook Amsterdam en omgeving ontdekken vanaf het water. Huur een bootje en vaar over de grachten of trek richting het IJ- Gooi- of Eemmeer. Bijzonder overnachten in Amsterdam is ideaal voor een weekendje weg of korte vakantie in Nederland. Met wie komt u origineel overnachten in Amsterdam?

 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.