Marina Parcs
Huisje op de Veluwe huren

Huisje op de Veluwe

  • Vakantiehuisje voor 2 personen
  • Gelegen in Ermelo
  • Nabij de jachthaven Strand Horst (1,5 km)

Huisje op de Veluwe

Wilt u graag overnachten in de prachtige natuur van de Veluwe? En wilt u dit het liefst doen in een bijzonder huisje op de Veluwe, zodat u zoveel mogelijk geniet van de natuurrijke omgeving? Bekijk dan zeker eens ons 2-persoons vakantiehuisje in Ermelo; de tiny wagon. Speciaal voor dit huisje op de Veluwe zijn de tiny wagons voorzien van prachtige schilderingen in Veluwse stijl. Nog even over die natuurrijke omgeving. Ons huisje op de Veluwe huren betekent dat u geniet van het groen van de Veluwe. Maar ook van een waterrijke omgeving, de jachthaven bij strand Horst in Ermelo ligt op slechts 1,5 km. Zo geniet u ook van een vakantie vlak bij het water

 
 

Vakantiehuisje in Ermelo

Kies voor een vakantiehuisje huren in Ermelo. Zo geniet u van het groen van de Veluwe en het water bij Jachthaven strand Horst in Ermelo. Wij begrijpen dat u van deze fijne afwisseling houdt. Heerlijk varen op water, fietsen langs de heidevelden en bossen en voor culturele en culinaire activiteiten naar een stad als Harderwijk. De tiny wagon, uw 2-persoons vakantiehuisje op de Veluwe, beschikt over twee slaapplaatsen met matrassen en kussens, een tafel met twee stoelen en een basis keukeninrichting zodat u een kop koffie of thee kunt maken. Koken kunt u in de gezamenlijke keuken voorzien van kookplaat en magnetron. Ook voor de douche en toilet gebruik kunt u in het gezamenlijke sanitairgebouw terecht. De gezamenlijke gebouwen bevinden zich te midden van de tiny wagons. 

➡ Wist u dat uw vakantiehuisje op de Veluwe voor 2 personen ook beschikt over een verwarming? Ideaal voor een verblijf in de wintermaanden zoals de kerstvakantie.

Voorzieningen van uw vakantiehuisje in Ermelo:

🛌 Tweepersoonsbed of stapelbed

🪑 Tafel met twee stoelen

☕ Kleine basis keukeninventaris

🔥 Verwarming

✔ Picknicktafel

Impressie van uw huisje op de Veluwe in Ermelo

 

Het groen van de Veluwe en het water in de Jachthaven bij Ermelo

Origineel overnachten op de Veluwe? Vanuit uw tiny wagon geniet u van de omgeving bomvol activiteiten op de Veluwe en het water bij de jachthaven in Ermelo. Varen, vissen, suppen of (kite)surfen, het kan bij strand Horst! Ermelo ligt aan de rand van de Veluwe, maar het is mogelijk om een route uit te stippelen door de Veluwse bossen tot aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. Onderweg komt u vele leuke dorpjes tegen, ideaal om te pauzeren met een Veluwse lekkernij. In Harderwijk kunt u het Dolfinarium bezoeken of aanschuiven op een gezellig terrasje. Maar ook Amersfoort bereikt u met 25 autominuten. Een erg gezellige winkelstad met tegelijkertijd veel historische gebouwen. Met wie komt u bijzonder overnachten in een huisje op de Veluwe voor 2 personen?

 
 

✔ Veilig online boeken
✔ Contactloos inchecken