Marina Parcs
Overnachten in Naarden

Overnachten in Naarden

  • Overnachten in het Naarderbos
  • Bijzondere accommodaties op en bij het water
  • Aan de Zuiderzeeroute

Overnachten in Naarden

Altijd al eens op het water willen overnachten op een unieke plek? Kom dan overnachten in Naarden bij Marina Parcs. In de Jachthaven Naarden, in het Naarderbos, liggen verschillende accommodaties op u te wachten. Wist u trouwens dat deze jachthaven een van de grootste van Nederland is? U verblijft hier in een 5- of 6-persoons havenlodge, in woonboot De Zwerver of in een tiny wagon. Vanaf de jachthaven vaart u binnen korte tijd naar het IJmeer, Markermeer, IJsselmeer of een van de andere wateren in de omgeving. Met recht een vakantie die in het teken staat van water! De verschillende voorzieningen in de jachthaven maken het tot een complete vakantie voor u. Kom overnachten in Naarden en ervaar hoe het is om te overnachten op het water.

 

Jachthaven Naarden

Overnachten in Naarden op of aan het water is mogelijk in de Jachthaven Naarden. Vier vakantie aan het water en geniet van alle voordelen die deze plek u biedt!

Uw verblijf in Jachthaven Naarden

Komt u overnachten in Naarden dan viert u vakantie direct aan het water. Dit doet u in een van de bijzondere accommodaties bij Jachthaven Naarden. Kiest u bijvoorbeeld voor een van de Havenlodges dan slaapt u letterlijk op het water. U boekt deze bijzondere overnachting in Naarden voor maximaal 6 personen. Wilt u echt uniek overnachten? Boek dan woonboot De Zwerver, de oudste woonboot van Nederland. Deze authentieke accommodatie biedt ruimte voor 7 personen en beschikt over drie slaapkamers. Op het terras geniet u hier heerlijk van de rust en het uitzicht over de haven en het water. Liever niet op maar wel bij het water overnachten in Naarden? Boek dan een Tiny wagon, geschikt voor 2 personen. Klein maar fijn!

 

Faciliteiten van de jachthaven:

  • Natuurzwembad
  • Restaurant Porterhouse
  • Fietsverhuur
  • Bootverhuur
  • Mini-supermarkt
  • (Water)speeltuin

Vakantie in Naarden aan het water

Overnachten in Naarden bij Jachthaven Naarden betekent automatisch een vakantie aan het water. Niet gek dus dat er eindeloze mogelijkheden zijn voor activiteiten op het water. Huur zeker een boot tijdens uw vakantie in Naarden en vaar richting een van de vele meren in de omgeving. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te gaan zeilen of roeien. Naast watersportmogelijkheden zijn er ook leuke activiteiten op het vasteland te beleven. Huur bijvoorbeeld een fiets en volg een deel van de Zuiderzeeroute. Deze fietsroute van 300 kilometer loopt langs de voormalige Zuiderzee. Vestingstad Naarden, op slechts 5 minuten fietsen, mag u niet overslaan. Door de bijzondere monumenten in deze stad waant u zich even terug in de tijd. Overnachten in Naarden op het water, wanneer komt u het zelf ervaren?