Marina Parcs
Bijzonder weekend weg

Bijzonder weekend weg

  • Overnachten in een jachthaven
  • Aan het water
  • Unieke accommodaties

Een bijzonder weekend weg

U wilt een weekendje weg, maar dan net even anders? Boek dan een bijzonder weekend weg in Nederland bij Marina Parcs. Wat is er dan precies zo bijzonder aan, denk u natuurlijk? Ten eerste overnacht u in een accommodatie gelegen in een van de jachthavens in of in de omgeving van Amsterdam. Bovendien liggen al onze accommodaties aan of zelfs op het water, over bijzonder overnachten gesproken! U kunt romantisch met z'n tweeën bij ons overnachten maar ook voor een groter gezelschap, tot 7 personen, bieden wij een geschikte accommodatie. Door de nabijheid van onze hoofdstad, maar ook andere leuke uitstapjes in de omgeving gaat u zich geen moment vervelen tijdens uw bijzondere weekend weg. 

 

Waar wilt u naartoe voor een bijzonder weekend weg?

Een bijzonder weekend weg in Nederland

Gaat u voor een bijzonder weekend weg met z'n tweetjes? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glamping, waarbij u overnacht in een 2-persoons safaritent. Of overnacht in een knusse waterbubbel (op het water!) of een unieke tiny wagon. In deze accommodaties heeft u weinig tot geen eigen voorzieningen, hiervoor maakt u gebruik van de algemene voorzieningen in de jachthaven. Ook met een groter gezelschap kunt u een bijzonder weekend weg in Nederland beleven. Zo kunt u overnachten op een woonboot met maximaal 7 personen. Leuk detail: boek een verblijf op de oudste woonboot van Nederland, De Zwerver. Doordat u vakantie viert aan, of in sommige gevallen zelfs op het water, is een verblijf bij Marina Parcs ideaal voor water(sport)liefhebbers. 

 

Onze accommodaties:

  • Havenlodges (2-6 personen)
  • Woonboot de Zwerver (max. 7 personen)
  • Tiny wagons (2 personen)
  • Safaritenten (2-6 personen)
  • Waterbubbels (2 personen)
  • Chalets (max. 5 personen)
 

Wat te doen tijdens een bijzonder weekend weg?

U heeft de perfecte accommodatie gevonden in een van onze jachthavens voor een bijzonder weekend weg. Maar u bent natuurlijk ook benieuwd wat er te doen is in de omgeving. Wij geven u 3 tips voor een compleet en uniek weekend!

1. Bezoek een stad
U verblijft op korte afstand van Amsterdam tijdens uw bijzondere weekend weg. Een bezoek aan deze stad mag u dus zeker niet overslaan. Ga shoppen, bezoek een van de vele musea, wandel langs de iconische grachten of maak een rondvaart. Maar niet alleen Amsterdam ligt vlakbij, denk ook eens aan Haarlem, Zaandam, Amersfoort of Utrecht.

2. Activiteiten op het water
Deze mag natuurlijk niet ontbreken als u vakantie viert aan het water. Met het IJ-, Marker- en vele andere meren in de omgeving is een boottochtje zo gemaakt. Een boot huurt u eenvoudig in de jachthaven. In veel jachthavens zijn er ook voorzieningen voor diverse andere watersporten. Wat is uw favoriete activiteit op het water?

3. Ontdek Forteiland Pampus
Dit historische eiland ligt midden in het IJmeer en heeft een geschiedenis die 400 jaar terug in de tijd gaat. Een tof uitje voor zowel jong als oud tijdens een bijzonder weekend weg in Nederland. Ga het avontuur aan en volg de interactieve belevingsroute door het fort. Goed te combineren met een boottocht over het IJmeer!

 
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.